• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, experiență inedită în Dubai: s-au plimbat cu un „jetcar”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, experiență inedită în Dubai: s-au plimbat cu un „jetcar”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, experiență inedită în Dubai: s-au plimbat cu un „jetcar”

Cristina Pucean are parte numai de răsfăț în Dubai, acolo unde se distrează alături de Bogdan de la Ploiești. Chiar dacă nu au confirmat oficial că formează un cuplu, artistul și dansatoarea sunt de nedespărțit de câteva luni și își fac declarații de dragoste pe rețelele de socializare.

Bogdan de la Ploiești și Cristina au avut parte de o experiență inedită. Cei doi s-au plimbat cu un jet-car în Dubai, iar artistul a postat și un filmuleț cu momentul pe conturile de TikTok și Instagram. 

„Inundație la Ploiești...”, a scris Bogdan în dreptul clipului care a adunat peste 1,3 milioane de vizualizări pe TikTok. 

@bogdandelaploiesti.haz @CRISTINA PUCEAN #dubai #life #fy ♬ Mare caldura (Midiots Rework) - Connect-R

Mașina care merge pe apă și te face să te simți ca-n GTA are două locuri și poate atinge până la 80 de kilometri/h. Pentru 15 minute cu jetcar-ul, prețurile pornesc de la 270 de euro, puțin peste 1.300 de lei. Dacă vrei o plimbare de o oră trebuie să scoți din buzunar peste 1.000 de euro. 

“Zici că ești în GTA!”, “Cel mai frumos cuplu! Multă fericire!”, “Îți lipsea ceva înainte… era Cristina! Sunt perfecți împreună!”, “Ce viață!”, “Barbie și Ken”, "Unii nu merg cu mașina nici pe stradă, iar el merge cu ea pe apă", sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii artistului. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni