• PRO TV
  • Dehandre, frumoasa cu nume exotic care întoarce toate privirile. Pare copia fidelă a Penelopei Cruz

Dehandre, frumoasa cu nume exotic care întoarce toate privirile. Pare copia fidelă a Penelopei Cruz

Dehandre, frumoasa cu nume exotic care întoarce toate privirile. Pare copia fidelă a Penelopei Cruz

Se numără printre cele mai frumoase modele din Africa de Sud, iar fotografiile incendiare în costum de baie i-au adus și faima pe Instagram. Dehandre van Tonder întoarce toate privirile pe stradă. Și asta nu doar pentru faptul că arată fenomenal, dar și pentru asemănarea izbitoare cu actrița Penelope Cruz. 

În primul rând, ești surprins de trăsăturile feței. Dehandre pare sora geamănă a Penelopei Cruz. Are aceeași culoare a ochilor, aceeași formă a buzelor și culoare a părului.

La fel ca și starul spaniol, frumoasa din Africa de Sud se poate mândri cu un bust generos. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)Dehandre van Tonder a pășit în lumea modelingului la 16 ani, iar de atunci se poate lăuda cu apariții în reviste de modă și beauty. Acum are 22 de ani și visează să ajungă model de top. Ea câștigă sume importante din reclame pentru diverse firme de lenjerie intimă și costume de baie. 

Dehandre este conștientă că drumul spre marile podiumuri ale lumii nu este ușor, iar până atunci se lasă pozată de fotografi în cele mai senzuale ipostaze, pentru apariții în revistele pentru bărbați. Vezi galeria foto de mai jos.


Sursă foto: Instagram/ dehandrevantonder

Vezi și: Share în bucate cu Miss Wellington - Friptură de vită și salată de rucola

 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni