• PRO TV
  • O tânără din Hunedoara a uimit pe toată lumea cu job-ul ei! Cu ce se ocupă Loredana Zainea în Marea Britanie

O tânără din Hunedoara a uimit pe toată lumea cu job-ul ei! Cu ce se ocupă Loredana Zainea în Marea Britanie

O tânără din Hunedoara a uimit pe toată lumea cu job-ul ei! Cu ce se ocupă Loredana Zainea în Marea Britanie

La doar 28 de ani, Loredana Zainea, cunoscută în mediul online drept Zaynah Lory, a reușit să uimească întreaga planetă datorită job-ului pe care îl are.

Născută în Hunedoara, Loredana Zainea s-a mutat în orașul Daventry din Marea Britanie, iar povestea ei le-a stârnit interesul jurnaliștilor de la Daily Star: românca este șoferiță de TIR!

@zaynahlory #habibi #yalla i don’t have any dance skill but i tryed???????????? #fyp #balkangirl ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Deoarece este femeie, tânără și sexy, românca afirmă că mulți șoferi bărbați de TIR au prejudecăți atunci când o văd pentru prima dată. Însă ei își schimbă rapid părerea, după ce o văd cum conduce.

„Deși îmi fac meseria cu responsabilitate, există șoferi de camion bărbați care mă judecă pentru felul în care arăt și pentru faptul că sunt femeie. Sunt oameni care spun că nu voi putea parca camionul în mod corespunzător sau că nu pot face treaba la fel de bine ca un bărbat. Când urc în cabină și încep să conduc, ei văd imediat de ce anume sunt în stare și își schimbă rapid părerea despre mine. Dar nu ar trebui să fiu nevoită să-mi demonstrez abilitățile, pentru a nu fi judecată pentru slujba mea. Bunicul meu a fost șofer de TIR în România și el este inspirația mea. Mi-am petrecut cea mai mare parte a copilăriei alături de el”, a spus Loredana Zainea pentru Daily Star.

@zaynahlory #???? #truckdriver #truckgirl????✌???? #passion #fyp #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Pink Venom - BLACKPINK

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni