• PRO TV
  • Suma fabuloasă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankfurt

Suma fabuloasă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankfurt

Suma fabuloasă cu care s-a vândut halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankfurt

Fanii înfocați ai celebrităților sunt capabili de gesturi uimitoare pentru a-și vedea idolii sau pentru a intra în posesia unui obiect folosit anterior de vedete. Acesta este și cazul halbei de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankurt, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorului Oktoberfest, halba de bere din care a băut artistul Ed Sheeran la festival a fost vândută pe Ebay pentru suma impresionantă de 1.960 de euro.

Cel mai mare ofertant pentru halbă, cunoscută sub numele de "stein", a fost Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt. Suma de aproape 2.000 de euro va fi folosia pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest", a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Cântăreţul britanic a participat la Oktoberfest cu grupul de prieteni după un concert recent.

Sheeran a avut chiar şi o apariţie neaşteptată pe scenă, purtând Lederhosen (îmbrăcămintea specifică festivalului) şi ţinând în mână halba de bere. Cântărețul  în vârstă de 31 de ani a interpretat hitul său "Perfect" şi clasicul "Everybody" al celor de la Backstreet Boys.

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni