• PRO TV
  • Cum mai arată Nicolae Guță acum și câți bani a cheltuit pentru tatuajul de pe frunte

Cum mai arată Nicolae Guță acum și câți bani a cheltuit pentru tatuajul de pe frunte

Cum mai arată Nicolae Guță acum și câți bani a cheltuit pentru tatuajul de pe frunte

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România. Acesta a avut un succes incredibil de-a lungul anilor, iar în ultima perioadă aparițiile lui sunt din ce în ce mai rare în spațiul public. Totuși, în mediul online el continuă să își impresioneze fanii.

Nicolae Guță este un cântăreț de manele care a făcut istorie de-a lungul anilor de activitate. În ultima perioadă, el a început să aibă apariții din ce în ce mai rare în lumea publică, fanii reușind să îl vadă doar prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul și-a tot schimbat look-ul în ultimii ani, devenind un adept al tatuajelor. Cel mai evident desen pe care îl are pe corp este cel de pe frunte. 

Manelistul și-a tatuat pe frunte un mesaj pentru tatăl său, dar și numele acestuia: „Iubirea vieţii mele, iubitul meu tată, Niculae”

Deși fanii l-au criticat aspru pe manelist pentru alegerea făcută, tatuajul nu a fost deloc unul ieftin. Potrivit presei tabloide, Nicolae Guță ar fi petrecut mai bine de 3 ore în salonul de tatuaje și ar fi plătit aproximativ 1000 de lei pentru faimosul mesaj. 
 

@nicolaeguta32 ♬ sunet original - Nicolae Guță Page


În trecut, Nicolae Guță era protagonistul emisiunilor de scandal deoarece se certa constant pe post cu prima lui soție, Narcisa. Acum însă, cântărețul pare extrem de fericit alături de femeia care i-a oferit cel de al 12-lea copil.

Sursă foto: TikTok/Nicolae Guță, Facebook/Nicolae Guță

VEZI ȘI:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni