• PRO TV
  • Soția lui NOSFE, fotografie emoționantă cu regretatul artist și fiica lor

Soția lui NOSFE, fotografie emoționantă cu regretatul artist și fiica lor

Soția lui NOSFE, fotografie emoționantă cu regretatul artist și fiica lor

Mădălina Crețan, soția lui NOSFE, a făcut publică o imagine în care regretatul artist apare alături de fiica lor, pe care o ține strâns în brațe.

Pe data de 16 octombrie 2022, Darius Vlad Creţan, cunoscut de întreaga țară sub numele de NOSFE, s-a stins din viață, lânsând în urma sa o soție îndurerată și o fetiță în vârstă de doar 7 ani. Primul anunț care a zguduit din temelii industria muzicală din România a fost făcut de Șatra Benz, urmat fiind de mesajul trist al Mădălinei. 

Cu o durere fără margini, soția lui NOSFE a publicat în urmă cu doar câteva ore o fotografie din albumul de familie, în care artistul și fiica sa sunt îmbrăcați în alb. 

Mesajul Mădălinei Crețan după decesul lui NOSFE

La puțin timp după ce Șatra Benz a făcut tristul anunț, soția artistului a postat un mesaj pe contul său de Instagram. A publicat mai apoi și o fotografie în care apare chipul regretatului cântăreț, alături de un mesaj plin de durere.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scris ea. 

Sursă foto: Instagram/Madalina Cretan

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni