• PRO TV
  • Un român din Anglia a câștigat un apartament de lux la o tombolă, după ce banca i-a refuzat un credit ipotecar 

Un român din Anglia a câștigat un apartament de lux la o tombolă, după ce banca i-a refuzat un credit ipotecar 

Un român din Anglia a câștigat un apartament de lux la o tombolă, după ce banca i-a refuzat un credit ipotecar 

George Apastinei, un român stabilit de 11 ani la Londra, a avut norocul de a câștiga un apartament de 300.000 de lire sterline, dintr-un bilet de tombolă cumpărat cu doar 3 lire. George este electrician și spune că se chinuia de ani de zile să cumpere o locuință pentru familia sa.  

După ce a fost refuzat de nenumărate ori pentru a împrumuta de la bancă banii necesari unei locuințe proprii, bărbatul în vârstă de 31 de ani a hotărât să cumpere mai multe bilete la tombola organizată de Tramway Path. Această agenție britanică oferă marilor câștigători apartamente la cheie.

Romanul nostru a cumpărat iniţial 200 bilete a câte 3 lire sterline fiecare, după care dosarul de la bancă i-a fost respins din nou, așa că acesta a mai luat încă 200 de bilete exact în acea zi. 

”Acest lucru mi-a schimbat viața pentru totdeauna. Am stat în chirie timp de 11 ani şi acum eu şi familia mea putem să avem în sfârşit o casă a noastră. Nu-mi vine să cred că această casa este a mea”, a declarat fericitul câștigător. 

Loteria imobiliara Tramway Path a ajutat zeci persoane, inclusiv imigranți, să devină proprietarii unei locuințe din Anglia, lucru imposibil de obținut pentru majoritatea cetățenilor străini. Noii proprietari au libertatea de a decide ce doresc să facă cu premiul – să se mute acolo, să îl închirieze sau să îl vândă. 

Tramway Path este condus de 3 frați de culoare, iar programul lor de loterie imobiliară a fost prezentat anul acesta într-un show difuzat pe Channel 4. 

Sursa: Svnews

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni