• PRO TV
  • Nicușor Dan, amendat în parcarea Primăriei Generale! Cum a ajuns edilul în această situație: „M-a sunat...”

Nicușor Dan, amendat în parcarea Primăriei Generale! Cum a ajuns edilul în această situație: „M-a sunat...”

Nicușor Dan, amendat în parcarea Primăriei Generale! Cum a ajuns edilul în această situație: „M-a sunat...”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost amendat în incinta instituției pe care o conduce pe motiv că nu a plătit locul de parcare. Nu este pentru că nu și-a dorit să facă acest lucru, ci pentru că pur și simplu a uitat, declară el. Care a fost, de fapt, explicația oficialului

Nicușor Dan a vorbit de curând despre „revoluția parcărilor” din București și, la un moment dat, a povestit o situație prin care a trecut chiar el. Aflat în parcarea Primăriei Capitalei, edilul nu a plătit taxa aferentă, dar nu intenționat, ci din cauza faptului că pur și simplu a uitat. Acesta a vrut să prelungească timpul printr-un sms, însă chiar în acel moment a primit un apel telefonic și...nu și-a mai amintit de plată.

„Am luat în parcarea din jurul Primăriei, pentru că mergeam către o conferință de presă, trebuia să-mi prelungesc ora prin SMS, m-a sunat cineva, în fine, am uitat să fac asta și am ieșit din cât plătisem. Am luat-o”, a spus Nicușor Dan la Digi24.

Cât costă parcarea în centrul Capitalei

Parcarea în centrul Bucureștiului este permisă doar cu plată, decizie implementată la data de 15 august 2022. Primăria Capitalei a stabilit trei zone pentru parcare, cu tarife diferite.

10 lei trebuie să scoată din buzunare persoanele care vor să își parcheze mașina, timp de o oră, în zona 0. Pentru zona 1 tariful este de 5 lei, iar pentru zona 2 doar 2,5 lei/h.

Sursă foto: Facebook

VEZI ȘI: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni