• PRO TV
  • Cine este Oleg Spînu, băiatul care îi face pe oameni să plângă la nunți. A facut senzație cu melodia „Când mă sună fata mea”

Cine este Oleg Spînu, băiatul care îi face pe oameni să plângă la nunți. A facut senzație cu melodia „Când mă sună fata mea”

Cine este Oleg Spînu, băiatul care îi face pe oameni să plângă la nunți. A facut senzație cu melodia „Când mă sună fata mea”

Oleg Spînu este un tânăr cântăreț din Republica Moldova, care reușește să le facă pielea de gâină invitaților de la nunți. La doar 14 ani, el a câștigat simpatia a milioane de oameni cu vocea și carisma sa. Melodiile lui adună din ce în ce mai multe vizualizări pe YouTube. 

Oleg Spînu a devenit foarte popular, datorită unor piese de dor, care stârnesc emoții puternice. Piesa „Când mă sună fata mea”, în care se regăsesc foarte mulți părinți plecați peste hotare, a adunat numeroase comentarii de apreciere pe rețelele sociale. 

„Am dat-o pe repeat în mașină, la maxim...piele de găină și te apasă pe suflet”, Astea sunt melodii de suferit pentru noi ăștia plecați de ani buni”, „La Românii au talent ar trebui să mergi”, „Am rămas fără cuvinte...”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit. 

Oleg Spînu cântă piesele artiștilor de peste Prut, dar și hit-uri internaționale. El s-a remarcat pe rețelele sociale, iar oamenii care i-au apreciat talentul îl invită la tot felul de petreceri și chiar la nunți. (vezi video aici)

Oleg este originar din satul Corlăteni, raionul Râșcani (Republica Moldova). El a început să cânte de la vârsta de 5 ani. 

„N-aș zice că sunt artist, sunt începător. Eu când îi privesc pe oameni și văd că au o dispoziție bună- asta îmi dă mie energie și cânt mult mai bine”, a declarat tânărul într-un interviu.  

 

Sursă foto: Instagram/ oleg_spinu1707, captură video YouTube


Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni