• PRO TV
  • Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Matthew Perry, la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Actorul din serialul ”Friends” Matthew Perry a dezvăluit în premieră, în cadrul unui interviu, cum dependența de alcool și droguri aproape l-a costat viața.

Starul de 53 de ani a dezvăluit că i s-au dat 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de opioide i-a provocat o ruptură de colon, la vârsta de 49 de ani. Timp de două săptămâni a stat în comă, iar mai apoi a petrecut luni de zile în spital. 

După ce a suferit perforația gastrointestinală, Matthew a mărturisit că a trebuit să folosească o pungă de colostomie pentru nouă luni. În total, a făcut 14 operații la abdomen și a fost de 15 ori la dezintoxicare pentru a scăpa de dependența de droguri. 

Acum, când în sfârșit a scăpat de dependență, îndrăgitul actor, renumit pentru rolul Chandler Bing, a detaliat lupta sa cu drogurile și alcoolul.

Acesta a povestit ce s-a întâmplat când s-a internat pentru prima dată: ”Medicii au spus familiei mele că am 2% șanse să trăiesc. Am fost pe un aparat ECMO, care practic respiră în locul plămânilor tăi și bate în locul inimii tale. Nimeni nu supraviețuiește”.

Perry a declarat pentru People: ”A trebui să aștept până am ajuns la o stare de sobrietate - departe de dependența de droguri și alcool - înainte să scriu toate astea. Și principalul motiv e că poate i-ar ajuta și pe alții povestea mea”.
 

Share în bucate cu Miss Wellington - Risotto Milanese

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni