• PRO TV
  • Patru ani a locuit pe ascuns într-un mall pentru a scăpa de cheltuieli! Povestea incredibilă a chiriașului clandestin

Patru ani a locuit pe ascuns într-un mall pentru a scăpa de cheltuieli! Povestea incredibilă a chiriașului clandestin

Patru ani a locuit pe ascuns într-un mall pentru a scăpa de cheltuieli! Povestea incredibilă a chiriașului clandestin

După ce a fost evacuat de către proprietar din fosta locuință, un bărbat din SUA a găsit soluția inedită pentru a nu mai da banii pe facturi și chirie. S-a mutat într-un centru comercial, iar agenții de pază l-au descoperit abia după patru ani. Iată povestea incredibilă a chiriașului cladestin care a făcut înconjurul internetului!

Facturile la întreținere și chiriile reprezintă adevărate probleme pentru mulți dintre noi, dar nu și pentru Michael Townsend, care a rezolvat-o cu toate cheltuielile mutându-se într-un centru comercial. După ce a fost dat afară din casa în care stătea, bărbatul a ajuns pe străzi, iar în disperarea de a-și găsi cumva un acoperiș deasupra casei s-a hotărât să încerce o metodă inedită.

Ideea de a se muta în mall i-a venit în urmă cu mai mulți ani, după ce a auzit o reclamă în care se vorbea despre cât de tare ar fi să putem locui la mall, căci pe lângă experiența shoppingului, centrul comercial pune la dispoziție și multe alte beneficii.

„În preajma Crăciunului, în 2003-2004, era şi o reclamă la radio: o voce entuziasmată de femeie vorbea despre cât de grozav ar fi să poţi locui la mall. Insista că la mall nu ai parte doar de o experienţă uimitoare de shopping, ci şi că acesta îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a duce o viaţă sănătoasă”, a spus Michael Townsend.

Spațiul comercial ales de bărbat a fost Providence Place Mall, situat în Rhode Island, SUA, căci știa dinainte că acolo există o cameră nefolosită, de 70 de metri pătrați. După ce a pătruns în incintă, bărbatul și-a construit și o ușă secretă, pentru a nu fi descoperit de agenții de pază. La scurt timp, „locuința” a prins culoare, căci Michael și-a adus toate lucrurile de care avea nevoie, inclusiv un PlayStation și o canapea.

După patru ani, paznicii l-au prins și așa a ajuns în fața instanței. Din fericire, Michael s-a ales doar cu interdicția de a nu mai păși în mall niciodată, nu cu amendă sau închisoare.

Acum, fostul chiriaș clandestin este căsătorit și locuiește în același cartier unde este situat și mallul, care i-a fost casă atâția ani: „Mi-aş dori să mă pot întoarce”, a spus Michael Townsend.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI: Wine Trips România S3E8

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni