• PRO TV
  • Regele Charles al III-lea, descendent al lui Vlad Țepeș! Dezvăluirile uimitoare făcute de monarhul britanic

Regele Charles al III-lea, descendent al lui Vlad Țepeș! Dezvăluirile uimitoare făcute de monarhul britanic

Regele Charles al III-lea, descendent al lui Vlad Țepeș! Dezvăluirile uimitoare făcute de monarhul britanic

Actualul rege al Marii Britanii este rudă cu Vlad Țepeș sau cel puțin așa a afirmat într-o discuție avută cu Luke Evans. Invitat în cadrul unei emisiuni, actorul britanic a dezvăluit câteva detalii cel puțin interesante despre întâlnirea pe care a avut-o cu monarhul în anul 2014, când încă era Prinț de Walles. 

Prezent într-o emisiune la TV, actorul Luke Evans a povestit cum a decurs prima întâlnire pe care a avut-o cu regele Charles. La momentul respectiv, acesta filma legendarul film „Dracula Untold”, în care avut rolul principal. Cu acest prilej, monarhul i-a dezvăluit că este rudă cu Vlad Țepeș.

„Îmi amintesc când am vorbit prima oară cu regele Charles. Eram foarte emoționat. A venit la mine și mi-a spus: «La ce lucrezi acum?», după care eu i-am răspuns «Tocmai am terminat un film despre Vlad Țepeș care se transformă în Dracula»”, a declarat actorul la TV.

Luke Evans a continuat, mai apoi, discuția avută cu regele Charles: „Ulterior el mi-a spus: «E destul de amuzant, dar eu sunt rudă cu Vlad Țepeș» Inițial am crezut că glumește, dar după a trecut prin tot arborele genealogic”, a mai dezvăluit Luke Evans.

Regele Charles a declarat, într-un documentar realizat despre România, că în genealogia lui se arată faptul că Vlad Țepeș îi este strămoș.

Fiul Reginei Elisabeta, strict și foarte dur cu angajații

Într-o carte despre viața privată a lui Charles al III-lea, scrisă de Christopher Andersen, se află mai multe informații conform cărora monarhul ar fi fost întotdeauna foarte rău cu subalternii săi.

Soțul Camillei Parker Bowles are un valet special care îi stoarce pasta de dinți din tub și care îl ajută să se îmbrace în fiecare dimineață. Mai mult, în carte se menționeză faptul că regele Cherles mai are o persoană angajată special pentru a-i căra ursulețul de pluș, de care este obsedat.

„Putea să fie plăcut și politicos, dar în același timp era și capricios și răutăcios”, se arată în cartea scrisă de Christopher Andersen.

Sursă foto: Getty


VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni