• PRO TV
  • O femeie își închiriază soțul cu 44 de dolari pe oră. Ce servicii prestează bărbatul

O femeie își închiriază soțul cu 44 de dolari pe oră. Ce servicii prestează bărbatul

O femeie își închiriază soțul cu 44 de dolari pe oră. Ce servicii prestează bărbatul

Laura Young, o tânără din Buckinghamshire (Anglia), a dat lovitura cu o afacere inedită. Britanica își închiriază soțul cu ora altor femeie pentru diverse activități, de la montarea draperiilor, asamblarea mobilei sau chiar grădinărit. 

E soțul ei, dar poate fi și "omul tău de serviciu"! James Young are abilități în domeniul bricolajului, al picturii și al decorării, așa că soția sa s-a gândit să le facă viața mai ușoară doamnelor singure sau celor care nu au bărbați pricepuți la treburile gospodărești. 

Laura, mama a trei copii, spune că ideea i-a venit după ce a ascultat un podcast în care un bărbat povestea cum își câștigă existența asamblând mobilă pentru alți oameni. 

Afacerea cuplului poartă numele de “Rent My Handy Husband” și se bucură de un real succes, scrie The New York Post. 


James (42 de ani) are agenda plină în luna noiembrie. Afacerea lor a devenit atât de populară, încât au fost nevoiți chiar să refuze lucrări. Bărbatul percepe o taxă de 44 de dolari pe oră (circa 220 de lei), iar pentru o zi întreagă cere 280 de dolari (circa 1.400 de lei). 

Cei doi oferă reduceri celor care lucrează în cadrul Serviciului Național de Sănătate și al serviciilor de urgență, precum și persoanelor de peste 65 de ani, persoanelor cu handicap și îngrijitorilor.

"Știm cum este să fii părinte de copii cu nevoi speciale. Știm și cum este să te lupți pentru bani sau să te chinui să economisești. (…) Nu m-am așteptat niciodată să crească atât de repede și să avem așa mare succes. A trebuit să începem să refuzăm cereri”, a spus Laura, care își promovează soțul pe Facebook și pe aplicația Nextdoor.

Fotografii: Profimedia Images



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni