• PRO TV
  • Ce a pățit o femeie din Marea Britanie după ce a născut într-un taxi: "A fost ireal"

Ce a pățit o femeie din Marea Britanie după ce a născut într-un taxi: "A fost ireal"

Ce a pățit o femeie din Marea Britanie după ce a născut într-un taxi: "A fost ireal"

O femeie însărcinată a avut parte de o surpriză după ce a născut într-un taxi. Tânăra de 26 se afla în drum spre spital când brusc i s-a rupt apa.

Femeia pe nume Farah Cacanindin, din Marea Britanie, se afla în drum spre spital pentru un control de rutină, când brusc a intrat în travaliu. La câteva minute după ce a intrat în taxi, aceasta a adus-o pe lume pe fiica sa Naia, în timp ce șoferul sunase la spital pentru a anunța medicii.

Câteva zile mai tărziu, Farah a avut surpriza să primească o factură de 90 de lire sterline din partea companiei de taxi, 30 de lire fiind prețul cursei, iar restul de bani fiind pentru curățarea automobilului

"Înțeleg că am făcut mizerie, dar e un pic nepoliticos să mă pună să plătesc. Am avut cel mai rapid travaliu cu putință. Mi s-a rupt apa la cinci minute după ce m-am urcat în mășină. Șoferul m-a întrebat dacă vreau să tragă pe dreapta, dar i-am zis să meargă mai departe pentru că am crezut că ajungem la spital înainte să nasc. Când am ajuns, moașele mă așteptau și se uitau uimite. A fost ireal. Nu am avut timp să-mi fie frică. E amuzant că firma de taxiuri e pe strada mea. Văd mașina în care am născut chiar din fața ușii mele", a declarat Farah Cacanindin pentru The Sun.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni