• PRO TV
  • Soțiile fotbaliștilor de la naționala Angliei vor fi cazate pe un vas de croazieră, în timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar

Soțiile fotbaliștilor de la naționala Angliei vor fi cazate pe un vas de croazieră, în timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar

Soțiile fotbaliștilor de la naționala Angliei vor fi cazate pe un vas de croazieră, în timpul Cupei Mondiale 2022 din Qatar

Un adevărat „Palat plutitor”, evaluat la 1 miliard de lire sterline, va găzdui familiile fotbaliștilor de la naționala Aglieie, care vor juca la Cupa Mondială 2022 din Qatar. Vasul de croazieră MSC World Europa este dodat cu un centru comercial, cu mai multe saloane de înfrumusețare, dar și cu un tobogan imens, amplasat chiar în mijlocul vasului. 

În timp ce soțiile și iubitele vedetelor din fotbalul englez vor profita de luxul navei exclusiviste, se spune că jucătorii nu vor avea voie să urce la bord. Ei vor fi cazați la un hotel din Doha și vor trebui să respecte anumite condiții de distanțare socială, ca măsură anti-Covid, potrvit dailymail.co.uk



Detaliul care a stârnit curiozitatea celor prezenți la lansare a fost toboganul imens, pe care pot coborî toți doritorii, pentru o doză de adrenalină. 



Un sejur de 9 nopți pe vasul de croazieră costă aproximativ 2.400 de lire sterline. „Palatul plutitor” mai are 6 piscine, 14 jacuzzi, restaurante, cluburi și un cinematograf. 

Printre tinerele care vor locui la bordul MSC World Europa, timp de o lună, se numără Georgina Irwin, în vârstă de 26 de ani, care este logodită cu portarul Aaron Ramsdale, de 24 de ani.

De asemenea, se zvonește că și modelul Anna Modler, în vârstă de 24 de ani, care se întâlnește cu fundașul Eric Dier (28 de ani) se va afla la bordul vasului de croazieră. 


 

Fern Maguire (27 de ani), soția lui Harry Maguire (29 de ani) este, de asemenea, așteptată la Doha pentru a-și susține bărbatul în timpul turneului. 

Cupa Mondială FIFA 2022 va avea loc în Qatar, în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie.

Sursă foto: Instagram/ mscworldeuropa

Vezi și: Wine Trips România S3E9 | Alături de compozitorul Eugen Doga, la Domeniile Davidescu. Locul unde vinul și muzica se întâlnesc.






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni