• PRO TV
  • Medana, iubita lui Alin Oprea, crede că l-a vindecat pe artist de toate rănile trecutului

Medana, iubita lui Alin Oprea, crede că l-a vindecat pe artist de toate rănile trecutului

Medana, iubita lui Alin Oprea, crede că l-a vindecat pe artist de toate rănile trecutului

Ani în șir a fost secătuit de un război nemilos purtat în intanță cu fosta soție, dar acum spune că și-a găsit alinarea în compania unei femei care l-a înțeles pe deplin. Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea de la „Talisman”, a mărturisit cum a reușit să-i redea artistului pofta de viață.

Alin Oprea și-a refăcut viața cu o femeie mai tânără, după ce relația cu soția sa ajunsese într-un impas, în 2020. Solistul trupei Talisman a divorțat cu mare scandal de Larisa Oprea (Uță), amândoi acuzându-se de infidelitate.

Medana, alături de care a luat-o de la zero, a dezvăluit că Alin Oprea era distrus emoțional când l-a cunoscut, dar că a reușit să-i redea încrederea în sine și speranța într-o nouă viață în doi.

Mă bucur din suflet că am reușit să șterg trecutul și rănile pe care Alin Oprea le avea în momentul în care l-am cunoscut. Trecutul nici nu mai contează! Judecătorul suprem este Dumnezeu, nu omul. Cea mai mare dovadă este faptul că orice om poate lua viața de la zero când are voință, susținere și iubire. 

Omul Alin Oprea și-a făcut datoria și este demn de toată admirația pentru omul care este acum. Cea mai mare realizare a lui a fost faptul că a rămas în picioare după lovituri puternice ale vieții iar a mea că am reușit să vindec un suflet rătăcit și să îl readuc la viață”, a scris femeia pe contul ei de socializare.

Cine este Medana, actuala iubită a lui Alin Oprea

Anul trecut, în luna noiembrie, când a împlinit 50 de ani, Alin Oprea mărturisea că este un om împlinit din punct de vedere sentimental și profesional. Artistul a explicat că noua sa stare de spirit i se datorează Medanei, femeia pe care a cunoscut-o în 2019, „aparent întâmplător”, într-o localitate din Ardeal, „la un prieten comun”. Femeia pe care Alin Oprea o consideră „îngerul” său „păzitor” are doi copii dintr-o relație anterioară.

Pe atunci, Alin Oprea era căsătorit cu Larisa Oprea (Uță), însă relația lor scârțâia fiindcă el a aflat că ea i-ar fi fost infidelă. Conform celor spuse de cântăreț, cei doi soți au decis de comun acord să divorțeze, fără scandal, și să-și vadă de viețile lor, separat.

La scurt timp după începerea relației mele cu actuala iubită i-am destăinuit și soției acest fapt, cerându-i să înțeleagă și să accepte că am și eu dreptul la o viață privată și să păstreze discreția, la fel cum am procedat și eu. Am stabilit și acceptat de comun acord acest compromis până după majoratul fiicei noastre. 

Ne-am înțeles asupra unui divorț discret și amiabil, la notariat, urmând să rămânem prieteni și să avem în continuare grijă de viitorul copiilor noștri”, a spus Alin Oprea, conform click.ro.

În schimb, înțelegerea lor amiabilă s-a transformat într-un divorț zgomotos, care i-a adus pe amândoi în situația de a-și arunca vorbe grele și amenințări cu „dezvăluiri compromițătoare”. Cei mai afectați sunt copiii celor doi, un băiat și o fată care azi sunt majori.

Ce face azi fosta soție a lui Alin OpreaLarisa Uță
(fostă Oprea) locuiește de mai mulți ani la Londra împreună cu cei doi copii pe care îi are cu solistul de la Talisman. Fosta soție a lui Alin Oprea este, de opt ani, instructor personal de fitness. 

Inițial a deschis o sală de fitness la București, însă, după ce a decis să se stabilească la Londra, a vândut afacerea din Capitală.

Larisa Uță a făcut judo de performanță și deține un master în Marketing și Management în sport.

Din 2021, când s-a pronunțat divorțul, ea nu a mai avut ieșiri publice, considerând că nu duce o luptă egală, de la distanța la care se află. În plus, nu consideră că aspectele care țin de viața privată trebuie să fie tratate în presă. 

Fotografii: Facebook Alin Oprea/Larisa Uță

Vezi și VIDEO: Alin Oprea, o nouă viață cu îngerul păzitor după divorț

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni