• PRO TV
  • Nostradamus al zilelor noastre, preziceri frisonante despre apocalipsa zombie: ”Nu este virusul cel care va ucide”

Nostradamus al zilelor noastre, preziceri frisonante despre apocalipsa zombie: ”Nu este virusul cel care va ucide”

Nostradamus al zilelor noastre, preziceri frisonante despre apocalipsa zombie: ”Nu este virusul cel care va ucide”

Un prezicător din Brazilia, considerat un Nostradamus al vremurilor noastre, are la activ  o listă de profeții sumbre. 

Athos Salomé (36 de ani) pretinde că multe dintre viziunile lui s-au împlinit: invazia Ucraina, Covid-19 sau moartea Reginei. Acesta spune că viziunile sale apar din senin, iar pentru 2023, 2024 și 2026, a emis deja un număr de predicții. 

Într-una dintre viziuni, pe care a avut-o pe 28 martie 2021, Athos din Divinópolis, Minas Gerais, Brazilia, avertizează omenirea că va fi torturată fizic și psihic până la momentul în care vom trăi ca niște zombie.

”Afecțiunile mintale vor crește, afectând conștientul oamenilor și declanșând depresii și gânduri suicidale. Pregătiți-vă, căci nu este virusul cel care va ucide”.

Într-o încercare de a le dovedi scepticilor că spune adevărul, Athos a contactat un expert pentru a-i susține profețiile. Conform lui Thiago Luigi - director al Institutului comunicării non verbale din Sao Paulo, care presupune și detectarea minciunilor - Athos nu blufează.

„În contextul investigării unei crime, deși paranormalul nu este unanim acceptat, identificarea unor semne prin paranormal sunt raze de speranță în punctele negre ale anchetei. 

Contribuția lui Athos Salome i-a ajutat pe mulți să își găsească dreptatea în justiție. Până la urmă, depinde de noi să folosim informațiile oferite de el în favoarea noastră”.

Foto; Instagram

Brad Pitt se mută în România

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni