• PRO TV
  • Vedeta care a ieșit în oraș acoperită doar de o… plasă! Rita Ora, apariție controversată în public

Vedeta care a ieșit în oraș acoperită doar de o… plasă! Rita Ora, apariție controversată în public

Vedeta care a ieșit în oraș acoperită doar de o… plasă! Rita Ora, apariție controversată în public

Invitată la o zi de naștere , Rita Ora a vrut cu orice preț să fie în centrul atenției… chiar dacă nu era ea sărbătorita. Cântăreața și-a etalat corpul perfect într-o… cel mult spus “rochie” de plasă, prin care se vedea totul!

Toți ochii au fost pe Rita Ora la petrecerea vedetei TV Vas J Morgan. Artista a venit în club într-o ținută nude, din plasă, și și-a acoperit bustul cu plasturi speciali. Vedeta și-a completat look-ul sexy cu un colier cool, mai multe brățări și o pereche de încălțări negre cu platformă și toc ultra înalt. Rita și-a expus, cu aceasta ocazie, și tatuajele de pe spate.

Vedeta nu a fost deloc deranjată de prezența papazzilor, pe care i-a lăsat să îi fotografize ținuta “de scandal” din toate unghiurile.

De când este pasionată de fitness, Rita Ora se mândrește cu o silueta sculptată și cu o musculatură bine definită. Toate ținutele în care apare în public sunt menite să îi scoată în evidență corpul tonifiat, în special abdomenul cu pătratele. 

Unul din antrenorii personali ai vedetei a dezvăluit pentru Daily Mail că Rita face, de obicei, antrenamente cardio HIIT în primele zile ale săptămânii, apoi își lucrează pieptul și zona abdominală, iar spre final se concentrează pe zona fesieră și picioare. 

Sursa foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni