• PRO TV
  • Minciună de proporții regale! Harry și Meghan, din nou în centrul unui scandal 

Minciună de proporții regale! Harry și Meghan, din nou în centrul unui scandal 

Minciună de proporții regale! Harry și Meghan, din nou în centrul unui scandal 

O fotografie folosită de Netflix pentru a arăta că Harry și Meghan erau hăituiți de presă aparține, de fapt, unui eveniment care a avut loc cu ani de zile înainte ca cei doi să se cunoască.

În trailerul pentru documentarul cu Meghan și Harry, care urmează să se lanseze, apare o imagine în care fotografii se înghesuie să prindă cel mai bun cadru. În realitate, imaginea datează de la premiera ”Harry Potter”, care a avut loc cu mulți ani înainte ca Meghan și Harry să devină un cuplu. Mai mult, în imaginea originală se poate vedea și capul unui actor din celebra franciză, Rupert Grint. 

Toți acei paparazzi, care se presupune că îi hăituiau pe Meghan și Harry, îi pozau de fapt pe actorii din ”Harry Potter”, la un eveniment care a avut loc în iulie 2011.

Imaginea este folosită în trailerul Netflix înainte să se audă vocea prințului Harry: ”A trebuit să fac totul pentru a-mi putea proteja familia”.

Problema e că Hary nu a cunoscut-o pe Meghan decât cinci ani mai târziu, în 2016.

Experta regală Ingrid Seward a declarat pentru The Sun: ”Nu cred că Harry și-a dat seama, dar Netflix nu  a procedat corect aici, imaginea folosită știrbind comentariul lui Harry despre cum a trebuit să-și protejeze familia. Această poză fake nu-i aduce niciun beneficiu”.

Fotografia este primul rezultat pe site-ul de imagini Alamy, dacă dai căutare cuvântul ”paparazzi”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Pericolul ascuns din apa potabilă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni