• PRO TV
  • Irina Shayk, apariție irezistibilă la un eveniment din Londra! A întors toate privirile într-o rochie transparentă

Irina Shayk, apariție irezistibilă la un eveniment din Londra! A întors toate privirile într-o rochie transparentă

Irina Shayk, apariție irezistibilă la un eveniment din Londra! A întors toate privirile într-o rochie transparentă

Irina Shayk demonstrează încă o dată că își merită titulatura de supermodel! Superba rusoaică a făcut furori la un eveniment organizat de British Vogue la Londra. 

Irina Shayk și-a făcut apariția la cina organizată la The Londoner Hotel într-o rochie croșetată și transparentă. Ținuta neagră și mulată pe corp i-a pus în valoare silueta perfectă și i-a lăsat la vedere sânii, pentru că rusoaica a ales să nu poarte sutien.

Rusoaica în vârstă de 36 de ani s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile, iar paparazzi au așteptat-o ore întregi în fața hotelului. La plecare, fosta iubită a lui Cristino Ronaldo le-a oferit acestora câteva cadre de vis.

Irina Shayk este unul dintre cel mai bine plătite modele din lume, iar averea ei este estimată la peste 25 de milioane de dolari. 

Presa străină scrie că Irina Shayk s-a împăcat cu Bradley Cooper, tatăl fetiței sale

Irina Shayk s-a cuplat în 2015 cu Bradley Cooper, unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood. Modelul l-a făcut tătic pe Bradley Cooper în 2017, atunci când a adus pe lume o fetiță, pe nume Lea de Seine.

Cei doi s-au despărțit doi ani mai târziu, însă recent presa de peste Ocean a scris că modelul și actorul ar forma din nou un cuplu. În vară, cei doi au petrecut o vacanță cu fiica lor, în Bahamas. În noiembrie, cuplul a fost fotografiat tot mai des pe străzile din New York, însă momentan Irina și Bradley nu au confirmat că s-au împăcat. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni