• PRO TV
  • Cum arată fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. Acesta are probleme mare de sănătate

Cum arată fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. Acesta are probleme mare de sănătate

Cum arată fratele geamăn al lui Ashton Kutcher. Acesta are probleme mare de sănătate

Într-un interviu recent, Ashton Kutcher (44 de ani) a vorbit despre fratele lui geamăn, Michael, care are probleme grave de sănătate.

Actorul a izbucnit în plâns când a povestit momentul în care  Michael - care suferă de paralizie cerebrală și a avut nevoie de un transplant de inimă - a intrat în stop cardiac în timp ce era în spital. 

”Tatăl meu m-a luat să mergem să-l vedem pe fratele meu, iar eu eram ceva de genul: nimic nu este ok”, și-a amintit cu lacrimi în ochi Kutcher. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Kutcher (@mkutch)

”Iar el a intrat în stop cardiac, în timp ce eram la el, în camera de spital. Au venit și m-au scos repede de acolo, iar nu știam ce naiba se întâmplă”. 

Ashton Kutcher a vorbit despre paralizia cerebrală de care suferă Michael în timpul unui interviu, în 2003, moment care l-ar fi înfuriat pe geamăbul său la acea vreme. oricum, în 2021, Michael a zis: ”Ashton mi-a făcut cea mai mare favoare pentru că m-a lăsat să fiu eu însumi”. 

Nici Ashton Kutcher nu o duce foarte bine cu sănătatea. Acesta suferă de o boală autoimună, vasculită - o inflamație a vaselor de sânge, care poate duce la probleme ale sistemului nervos. Durerile de cap puternice, fatigabilitate, scăderea în greutate,  furnicături în mâini sau picioare, scăderea bruscă a vederii pot fi o parte din simptomele vasculitei.â

Tot în cadrul interviului ”The Checkup With Dr. David Agus”, Ashton Kutcher a vorbit despre faptul că, din cauza acestei afecțiuni autoimune, la un moment, nu mai putea vorbi, auzi sau să stea pe propriile picioare. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Pericolul ascuns din apa potabilă

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni