• PRO TV
  • Cum și-a cerut Mihai Rait iubita de soție acum șase ani. Ana Maria Dragomir a spus DA imediat

Cum și-a cerut Mihai Rait iubita de soție acum șase ani. Ana Maria Dragomir a spus DA imediat

Cum și-a cerut Mihai Rait iubita de soție acum șase ani. Ana Maria Dragomir a spus DA imediat

Mihai Rait a dezvăluit că n-a fost nimic „siropos” sau pretențios în cererea de căsătorie pe care a depus-o la „instanța supremă” reprezentată de iubita lui de atunci. Ana Maria Dragomir a spus DA, în iulie 2016, chiar dacă momentul ales de actor n-a fost cel mai... romantic.

Ana Maria și Mihai Rait Dragomir sunt căsătoriți de cinci ani, perioadă care a fost o binecuvântare pentru amândoi. În mare parte pentru că a venit pe lume Alexandru, fiul lor de 4 ani.

El a cerut-o de soție după doar trei luni de relație și nu poate uita momentul pe care l-a ales pentru a-i propune să pășească împreună pe același drum.

Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala Românii au talent, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer”, a dezvăluit Mihai Rait pentru VIVA.

De atunci au trecut mai bine de șase ani, timp în care cei doi au fost ocupați cu fericirea. Mihai Rait o consideră pe soția lui „cea mai frumoasă femeie”, în timp ce 10 septembrie (2017) e „cea mai frumoasă zi” din viața lui.

Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie”, a dezvăluit actorul din Las Fierbinți într-o ediție a emisiunii Vorbește lumea.

Naș le-a fost Mihai Bobonete, Bobo, cu care este prieten din copilărie. Și azi, finul și nașul petrec mult timp împreună, cum o făceau la școală, când au nimerit în aceeași clasă.

Fotografii: @mihairait

Vezi și VIDEO: Mihai Rait, viața din spatele reflectoarelor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni