• PRO TV
  • Andreea Marin, schimbare de look fabuloasă! Cum arată acum fosta prezentatoare TV

Andreea Marin, schimbare de look fabuloasă! Cum arată acum fosta prezentatoare TV

Andreea Marin, schimbare de look fabuloasă! Cum arată acum fosta prezentatoare TV

Andreea Marin a descoperit secretul frumuseții veșnice! La aproape 48 de ani, vedeta de televiziune nu încetează să își uimească urmăritorii din mediul online cu aparițiile sale, la fel cum s-a întâmplat și de această dată. Și-a schimbat look-ul, iar acum este de nerecunoscut!

Fosta prezentatoare TV este foarte activă pe rețelele de socializare și cu toate că multe dintre postările ei sunt cu și despre activitățile zilnice pe care le are, având în vedere cariera sa de succes, urmăritorii ei nu pot trece cu vederea că arată din ce în ce mai bine pe zi ce trece. 

De curând, Andreea Marin a apelat la profesioniști și și-a schimbat look-ul, iar acum are părul scurt, ondulat și vopsit într-o nuanță de blond, după cum se poate observa în ultima sa postare.

Cum a reușit Andreea Marin să scape de kilogramele în plus

Luna aceasta, Andreea Marin va împlini 48 de ani, însă nu își arată vârsta. Într-o postare pe contul său de Facebook, fosta prezentatoare TV a explicat cum a reușit să scape de kilogramele în plus. A renunțat la prăjeli, sosuri și nu a mai consumat nimic după ora 19:00, iar carbohidrați mânca doar până la ora 14:00.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine!

Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des”, a spus Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni