• PRO TV
  • Influencerița din Croația care a înnebunit Qatarul cu ținuta ei indecentă. Cum a putut să apară în public

Influencerița din Croația care a înnebunit Qatarul cu ținuta ei indecentă. Cum a putut să apară în public

Influencerița din Croația care a înnebunit Qatarul cu ținuta ei indecentă. Cum a putut să apară în public

Fotbaliștii croați sunt pe val la Campionatul Mondial de fotbal, iar fanele lor sexy prind din ce în ce mai mult curaj cu ținutele pe care le afișează în public, în Qatar. Dacă până acum toate privirile au fost ațintite asupra Ivanei Knoll, fostă Miss, o nouă frumusețe din Croația face acum furori atât pe stadion, cât și pe social media.

Fanele Croatiei au reușit să se facă la fel de remarcate ca și fotbaliștii la Campionatul Mondial. Cea mai nouă senzație croată este influencerița Magdalena Keskic, care vrea să îi ia fața fostei Miss Croația, Ivana Knoll.

În vârstă de numai 20 de ani, Magdalena, care pe rețelele de socializare își spune Lena, este și mai îndrăzneață din punct de vedere vestimentar decât Ivana. Bruneta cu ochi albaștri seducători și cu un corp de adevărată păpușă Bărbie, și-a făcut apariția în Qatar într-o rochie “nepermisă”, care de abia îi acoperea formele generoase.



Tânăra din Croația a pozat în dreptul drapelului național, spre încântarea fanilor ei. Probabil Magdalena a avut grijă să  nu o vadă prea mult lume în ținuta care, cu siguranță, nu este aprobată în Qatar. 

Vezi si: Costumul de baie care a fascinat o plajă întreagă. Cum a apărut Magdalena Keskic la malul mării

Magdalena se laudă pe internet că ar fi câștigat titlul Miss Europe Continental în 2021, informație care  însă nu se verifică. Anastasia Prodanov este data că și câștigătoare a titlului, anul trecut.

Posesoarea unor ochi albaștri ireal de frumoși, Magdanela se mândrește cu formele sale pe Instagram și TikTok, acolo unde o urmăresc sute de mii de oameni. 

La asemenea siluetă, și hainele sunt pe măsură. Magdalena Keskic are o garderobă care i-ar putea intimida și pe cei mai… curajoși bărbați :) Rochiile ei sunt ultra decupate, decoltate, mulate și scurte. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni