• PRO TV
  • Lucian Viziru s-a întors în România și vrea să facă un milion de euro: „M-am și apucat...”

Lucian Viziru s-a întors în România și vrea să facă un milion de euro: „M-am și apucat...”

Lucian Viziru s-a întors în România și vrea să facă un milion de euro: „M-am și apucat...”

Mulți se așteptau ca Lucian Viziru să mai vină doar în vizită la noi în țară, dar se pare că acum vrea să se stabilească din nou aici împreună cu familia. Motivul? Are la activ mai multe proiecte pe care își dorește să le ducă la bun sfârșit, atât în muzică, cât și în actorie.

Lucian Viziru face parte din distribuția serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, și mărturisește că i-a fost dor să apară din nou pe micile ecrane, în fața telespectatorilor. În Germania, acesta a fost antrenor de tenis și se pare că i-au lipsit activitățile din latura artistică, cele precum actoria sau muzica.

„Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie”, a dezvăluit Lucian Viziru pentru Ciao.ro

De asemenea, acesta a dezvăluit că trupa sa, „Gaz pe foc”, care s-a reunit recent, va avea o colaborare cu Andra Gogan și nu numai. Pregătesc pentru fani piese noi, au semnat deja cu o casă de discuri, iar acum au totul pus la punct pentru a ajunge în topul preferințelor.

„Cu siguranță vom mai scoate multe piese, pentru că și de cântat mi-a fost dor, iar de curând am semnat un contract cu o casă de discuri care își dorește și ne va susține în sensul ăsta”, a dezvăluit actorul pentru sursa amintită.

Lucian Viziru nu s-a ferit să răspundă și la întrebările mai puțin confortabile, cum a fost cea referitoare la soția sa, Ema, care a specificat la un moment dat că își dorește să facă un milion de euro în cinci ani. Pentru a-i îndeplini dorința, actorul s-a gândit deja la o soluție extrem de bună, care se pare că are deja rezultate: „De aceea m-am și apucat de imobiliare”.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Petrecere de Crăciun în spațiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni