• PRO TV
  • Thalia, impresionată de un mesaj primit de la o fană din România! Cum i-a răspuns “Regina telenovelor”

Thalia, impresionată de un mesaj primit de la o fană din România! Cum i-a răspuns “Regina telenovelor”

Thalia, impresionată de un mesaj primit de la o fană din România! Cum i-a răspuns “Regina telenovelor”

Supranumită “Regina telenovelor”, Thalia are milioane de fani în întreaga lume! Actrița este extrem de iubită și-n țara noastră, după ce i-a cucerit pe români în telenovele ca Marimar, Rosalinda sau Maria Mercedes. 

În ultimii ani, artista s-a axat doar pe cariera muzicală, însă telenovelele care au făcut-o celebră sunt redifuzate în mai multe țări, iar familia de fani e tot mai mare pe zi ce trece. 

Vedeta pare să fi găsit elixirul tinereții pentru că la 51 de ani arată fabulos și a rămas la fel de apropiată de urmăritorii ei. Thalia are cont pe Instagram, TikTok, Facebook și Twitter, iar postările eu sunt urmărite de milioane de fani. Doar pe Instagram are peste 20 de milioane de urmăritori. 

Recent, Thalia i-a făcut o surpriză colosală unei fane din România și a înregistrat un filmuleț în care i-a mulțumit pentru un mesaj postat pe contul ei de socializare. 

Fană de mică a actriței, românca i-a transmis că încă se uită cu plăcere la Marimar, doar că acum și fetița ei de trei ani e fana Thaliei. 

“Diva mea. Te iubesc din copilărie! Acum am o fetiță de trei ani care adoră melodia din Marimar. Salutări din România!”, i-a scris românca.

Impresionată de mesajul primit, Thalia a înregistat un filmuleț și l-a postat pe TikTok.

@thalia Replying to @melydecoratiuni ♬ Marimar - Thalia

“Salutări din România! Asta este uimitor! Tu ești mămică acum, dar fetița ta o adoră pe Marimar. Daaa, generație după generație.. Mulțumesc! Mesajul acesta atât de frumos este din România și fata îmi spune că ea e mămică acum și încă se uită la Marimar, doar că acum o face cu fetița ei de trei ani. E fantastic! Câtă dragoste! E adorabil! Vă iubesc foarte mult dragilor”, a spus Thalia. 

Clipul a adunat peste 27.000 de inimioare și sute de comentarii, majoritatea de la fanii din România. 

“Datorită telenovelelor am învățat noi spaniolă!”, “Marimar, Doamne când eram adolescente!”, “Frumoasă ca întodeauna! Mulțumim, Thalia!”, “Toți am crescut cu Marimar!”, “Aveam 3 ani când verișoara mea a pus la casetofonul cu luminițe caseta cu Thalia. De 25 de ani, cântăreața și actrița mea preferată!”, “Te iubește România! Ai rămas la fel de frumoasă!” , “Ești unul dintre motivele pentru care noi, românii, vorbim spaniolă!”, “Toată România te iubește! Ești cea mai tare”, sunt câteva dintre mesajele scrise de fanii nostalgici. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni