• PRO TV
  • Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza videoclipurilor lui Dorian Popa: „Mă certam!”

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza videoclipurilor lui Dorian Popa: „Mă certam!”

Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubită din cauza videoclipurilor lui Dorian Popa: „Mă certam!”

Mihai Trăistariu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice, fiind constant în atenția presei. Acesta, deși se află de mulți ani în atenția oamenilor, a recunoscut faptul că viața sa sentimentală nu este prea fericită. Recent, el s-a despărțit de partenera lui de viață, iar motivul este incredibil.

Mihai Trăistariu și iubita lui au fost discreți cu privire la relația lor amoroasă, însă de curând artistul a oferit un interviu în cadrul căruia a subliniat că el și partenera lui de viață au încheiat povestea de iubire. Se pare că motivul principal al separării are legătură cu videoclipurile pe care Dorian Popa le publică pe YouTube:

„Ultima relație așa s-a destrămat. O găseam acasă, în pat, că era studentă și stătea acasă. Și o găseam în pat pe vlog-urile lui Dorian. Și stătea, stătea… A doua zi, iar pe vlog. Și câte cinci, șase ore. Toate le luase la rând. Dorian nu zice mare lucru acolo, că nu te învață filosofie. M-am certat! Ăsta a fost principalul motiv. Mă certam! Poate că era îndrăgostită de el, nu știu. Se uita la el, îi sorbea acolo toate cuvintele. Nu știu ce o fi văzut!', a spus artistul pentru FANATIK. 

Mai mult decât atât, Mihai Trăistariu este de părere că tehnologia o să evolueze atât de mult încât roboții vor deveni noii oameni. Acesta spune că dacă lucrurile se vor întâmpla așa cu prezic specialiștii, atunci el este deschis să se căsătorească cu un robot, alături de care să aibă parte de un viitor incredibil:

 „Sincer să fiu, o să spun iar o nebunie, am văzut un reportaj și oamenii de știință spun că în viitor, cel mai probabil ca să ajungem nemuritori, pentru că toată lumea ar vrea să trăiască la infinit, ăsta ar fi un ideal, probabil o să ne încărcăm mintea în roboți, pentru că altfel n-ai cum, că organismul putrezește și să schimbi așa corpuri după corpuri, nu. Și cel mai sigur o să fie ceva informatic, creierul nostru se va putea descărca, tot ce trăim aici și vom sta într-un calculator sau într-un robot. Și atunci, da, m-aș căsători cu un robot și să fim amândoi roboți, și să trăim veșnic.', a încheiat Mihai Trăistariu.

În ceea ce privește contul său de OnlyFans, Mihai Trăistariu susține că a fost prima vedetă care și-a promovat imaginea pe celebra platformă. Acesta ar fi câștigat 20.000 de dolari în trei ani, datorită pozelor postate în ipostaze indecente. 

„Sunt primul! Sunt sigur pentru că de-abia se deschisese. Eu aveam atunci nebunia mea din 2015, aveam pozele alea în chiloți. Am făcut și niște bănuți pe care i-am declarat la ANAF. Cred că am făcut 20.000 de dolari în total, în trei ani”, a spus acesta.

Sursă foto: Mihai Trăistariu/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni