• PRO TV
  • Theo Rose, situație neplăcută în Botoșani din cauza poftelor de gravidă: „Nu îi interesează”

Theo Rose, situație neplăcută în Botoșani din cauza poftelor de gravidă: „Nu îi interesează”

Theo Rose, situație neplăcută în Botoșani din cauza poftelor de gravidă: „Nu îi interesează”

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară și se bucură de un succes incredibil atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Antrenoarea de la Vocea României are o relație cu Anghel Damian, alături de care va deveni părinte. Chiar dacă este însărcinată, vedeta continuă să meargă la evenimente, concerte și filmări!

Theo Rose a concertat în urmă cu doar câteva zile în Botoșani, chiar dacă se află în primul trimestru de sarcină. Artista, după ce și-a susținut numărul artistic, a simțit o poftă de pizza. În acel moment, ea a căutat pe internet toate restaurantele și fast-food-urile din oraș, însă a fost extrem de dezamăgită atunci când a aflat că nimeni nu o poate ajuta:

'Pentru toate pizzeriile dintr-un oraș din Botoșani la care am sunat și le-am zis că vreau pizza pentru că sunt însărcinată și îmi este poftă', a spus Theo Rose pe Instagram.

Se pare că oamenii care i-au răspuns la telefon lui Theo Rose au fost de părere că pofta ei este nesemnificativă și că nu îi interesează că, la bază, este vorba despre o sarcină. Atunci, vedeta a tras un semnal de alarmă, gândindu-se că pot exista mai multe femei însărcinate în această situație:

„Au spus că nu îi intersează. Nu mâncați de acolo că nu le pasă de gravide”, a mai spus ea.

Theo Rose a dezvăluit zilele trecute sexul copilului pe care îl are din relația cu Anghel Damian. Cei doi vor fi părinți de băiat!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)


Sursă foto: Theo Rose/Instagram

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni