• PRO TV
  • Mădălina Coca, finalista Vocea României, spectacol cu muzică franțuzească la Teatrul Elisabeta

Mădălina Coca, finalista Vocea României, spectacol cu muzică franțuzească la Teatrul Elisabeta

Mădălina Coca, finalista Vocea României, spectacol cu muzică franțuzească la Teatrul Elisabeta

Vineri 13 ianuarie, ora 21h, artista Mădălina Coca, acompaniată de maestrul Sorin Zlat va susține un concert cu muzică 100% franțuzească, un show original cu influențe de jazz și caracterizat de un „Parisian Style” pe care artista l-a creat în cei 10 ani petrecuți în Franța.

Finalista de la „Vocea României” performează de mai mult de 20 ani pe scenă atât în țară cât și în străinătate. Mădălina s-a îndrăgostit de muzică încă de mică și a participat la o multitudine de concursuri și festivaluri unde a obținut numeroase premii și trofee. În perioada în care a locuit la Paris, artista a dobândit cetățenia franceză și a avut diverse colaborări muzicale cu mai multe band-uri și artiști cunoscuți. După performanța extraordinară de la Vocea României, Mădălina decide să revină în România unde continuă bogata sa activitate muzicală și lansează de asemenea și o serie de piese proprii, printre care Lume, Lume și Vocea Mea.
 
Sorin Zlat, pianist, clarinetist, Yamaha jazz artist și compozitor, deținătorul a numeroase premii și distincții naționale și internaționale, este unul dintre cei mai reprezentativi pianiști de jazz ai noii generații de artiști români. În prezent artistul se bucură de o bogată activitate concertistică în Europa, U.S.A și Asia cu apariții ce includ prestații în cluburi celebre și participarea la festivaluri renumite de Jazz internaționale și naționale.

“Este o mândrie și o bucurie enormă să pot susține alături de maestrul Sorin Zlat acest concert 100% franțuzesc și să pot aduce publicului o părticică din cultura franceză”, mărturisește artista franco-româncă.
 
Din meniul muzical al serii nu vor lipsi interpretări live ale pieselor celor mai importanți artiști francofoni din toate timpurile, precum Édith Piaf, Patricia Kass, Charles Aznavour, Céline Dion, dar și artiști ca Zaz, Vaya con Dios, Indila sau Stromae. 
 
Vă așteptăm cu drag vineri 13 ianuarie de la ora 21h la Teatrul Elisabeta: 
 
  Bilete: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/la-vie-en-rose/    
  Rezervări și info: 0727.703.703
  Teatrul Elisabeta, Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni