• PRO TV
  • Laura Cosoi, așa cum puțini fani și-o mai imaginau după al treilea copil. Ce imagine sexy a postat

Laura Cosoi, așa cum puțini fani și-o mai imaginau după al treilea copil. Ce imagine sexy a postat

Laura Cosoi, așa cum puțini fani și-o mai imaginau după al treilea copil. Ce imagine sexy a postat

Laura Cosoi  este o mămică super sexy – o dovedesc cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. Deși a născut acum o jumătate de an, vedeta este la fel de în formă ca întotdeauna și își impresionează fanii cu sex appealul ei.

Laura s-a fotografiat într-un costum de baie negru, aparent neîncăpător. Nemachiată, printre așternuturi, vedeta le-a aprins imaginația fanilor. Momentan, Laura Cosoi se află în vacanță cu familia în Vietnam și se bucură de o vreme perfectă, peisaje de vis și mâncăruri delicioase. 

Aceasta își tine la curent fanii de pe rețelele de socializare cu escapadele ei. 

Vedeta nu ezită să își ia și fetițele în toate vacanțele în care merge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

“Suntem de doua zile în Vietnam, în Ho Chi Minh mai exact. Drumul nu a fost chiar dificil, căci fetele au dormit mai bine de 8 ore din 11 petrecute în aer, însă escala în Istanbul de 9 ore ne-a cam dat de furcă. Așadar ne bucurăm de câteva zile în Saigon. Ultima oară am fost aici în urma cu 9 ani, dacă nu mă înșel, și recunosc că multe s-au schimbat. În general claxoanele, multitudinea de scootere, haosul din trafic, gustul mâncării tradiționale, serviabilitatea și energia bună a oamenilor sunt la fel. Ne adaptăm încet, încet fusului orar și deși suntem rupți de somn, parcă nu vrem să ratam niciun minut din lumea asta fascinantă”, spunea zilele trecute Laura Cosoi.

De Crăciun, Laura a înlocuit tradiționalul porc românesc cu fructele de mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

“Am avut parte și de o cină de Crăciun cu aperitive “tradiționale” din fructe de mare și în loc de sarmale ne-am ospătat cu rață peking. Rita a adormit la masă, dar Vera și Lara au mai rezistat 1 ora ca să povestim pe facetime cu cei dragi de acasă. M-aș fi așteptat să adorm instant, dar nici gând.”, a povestit vedeta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni