• PRO TV
  • Profețiile lui Nostradamus pentru 2023, cel puțin sumbre! Ce fenomen înfricoșător ar putea avea loc la Marea Neagră

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023, cel puțin sumbre! Ce fenomen înfricoșător ar putea avea loc la Marea Neagră

Profețiile lui Nostradamus pentru 2023, cel puțin sumbre! Ce fenomen înfricoșător ar putea avea loc la Marea Neagră

Nostradamus a făcut, pentru anul 2023, câteva profeții catalogate de utilizatorii de internet ”cel puțin sumbre”.

Se zice că astrologul francez Nostradamus ar fi prezis unele dintre cele mai importante momente istorice ale lumii. Înainte de moartea sa, în 1566, Nostradamus a făcut câteva profeții despre viitor - iar multe dintre acestea s-au dovedit adevărate.

Conform revelațiilor acestuia, veștile pentru anul 2023 nu sună bine deloc, utilizatorii de internet care le-au citit calificându-le ”cel puțin sumbre”.

Iată ce a prezis profetul pentru anul care va urma. 

Pentru 2023, specialiștii care au studiat profețiile lui Nostradamus au oferit o nouă listă de evenimente care ar putea avea loc, conform Daily Mail. Printre acestea, se numără și un război de proporții internaționale. „Șapte luni în Marele Război, oameni morți din cauza răului”.

De asemenea, astrologul s-a referit și la încălzirea globală, prezicând că temperaturile și nivelul mării vor continua să crească. „Peștele viu din Marea Neagră va fierbe”.

Conform lui Nostradamus, sunt șanse mari ca anul 2023 să aducă o schimbare la Vatican, existând o profeție care spune că un papă tânăr îl va înlocui pe Papa Francisc”.

”Un foc din ceruri pe un edificiu regal” sugerează distrugerea unul palat din cauza unui incendiu devastator. Alții au interpretat fraza, conform sursei citate mai sus, într-un sens mai larg, vorbind direct despre Apocalipsă.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni