• PRO TV
  • Ivana Knoll, dans pe manelele lui Tzancă Uraganu? Cum s-a filmat finalista Miss Croația

Ivana Knoll, dans pe manelele lui Tzancă Uraganu? Cum s-a filmat finalista Miss Croația

Ivana Knoll, dans pe manelele lui Tzancă Uraganu? Cum s-a filmat finalista Miss Croația

Sfârșitul anului 2022 a adus-o în centrul atenției pe Ivana Knoll, finalistă Miss Croația 2016, tânără ce și-a susținut din tribune echipa națională la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Fosta finalistă Miss Croația a reușit să atragă toate privirile datorită ținutelor pe care le-a purtat în tribunele stadioanelor de pe tărâmul arab, iar contul ei de Instagram a crescut de la câteva sute de mii de urmăritori la peste 3,5 milioane de fani.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar s-a terminat, Croația a terminat pe locul 3, iar Ivana Knoll continuă să facă senzație în mediul online. Spre exemplu, zilele trecute ea a postat pe instastory un filmuleț în care dansează lasciv, îmbrăcată doar în costum de baie, iar pe fundal se aude... o manea cântată de Tzancă Uraganu după cum notează Gazeta Sporturilor.

„E timpul pentru cardio”, a scris Ivana Knoll peste clipul video, în timp ce maneaua „Te-am văzut fără inel” răsuna din boxe.

Fosta Miss Croația a reușit să le ia mințile și celor de pe TikTok, acolo unde apar clipuri cu ea în ipostaze foarte sexy.

@ivanaknoll07 #fypシ #viral #fyyyy ♬ original sound - Ivana knoll

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni