• PRO TV
  • Un bărbat din Paris locuiește într-un apartament decorat ca un muzeu. Imaginile spectaculoase sunt virale pe TikTok

Un bărbat din Paris locuiește într-un apartament decorat ca un muzeu. Imaginile spectaculoase sunt virale pe TikTok

Un bărbat din Paris locuiește într-un apartament decorat ca un muzeu. Imaginile spectaculoase sunt virale pe TikTok

Un bărbat din Paris a impresionat internetul cu modul în care și-a decorat apartamentul. Clipul cu turul locuinței sale a devenit viral pe TikTok, strângând peste 8 milioane de vizualizări.

Zacharie Maille, un utilizator de pe TikTok, încarcă clipuri filmate în locuințele persoanelor pe care le întâlnește pe străzile din Paris, pentru a le arată oamenilor cum își decorează aceștia locuințele. Inițial, aceștia sunt întrebați cât plătesc chiria pentru apartamentul lor și ce dimensiuni are, după care oamenii îl poftesc pe tiktoker înăuntru și le prezintă decorul.

Deși toate videoclipurile sunt apreciate de fanii lui Zacharie, unul dintre ei a ieșit în evidență datorită modului inedit în care proprietarul și-a decorat locuința. Într-un apartament de 30 mp, pentru care plătește 900 de euro chirie, un bărbat și-a creat un mini muzeu, care fură privirile oricui pășește în locuința sa.

Picturi pe tavan, candelabre maiestuoase, statuete de diferite forme, oglinzi aurite, tablouri sau covoare persane, apartamentul bărbatului pare să le aibă pe toate. Decorată cu grijă la detalii, locuință este plină de obiecte pe care le-ai întâlni mai degrabă într-un muzeu.

"Întrebat de ce și-a decorat locuința astfel, proprietarul a spus că este modul său de a călători în timp".

În timp ce unele dintre decorațiuni sunt făcute chiar de el, alte obiecte au fost găsite la gunoi, cum este pianul impresionant din hol.

@zachmaille

900€ pour 30m2 dans le 11 ème à Paris. Merci Nithaya pour cette incroyable visite et cette super rencontre ✨

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

La vederea decorului spectaculos, internauții au rămas de-a dreptul impresionați de pasiunea proprietarului pentru obiectele vechi, dar și de modul în care a reușit să transforme un spațiu atât de mic într-o operă de artă:

"Într-un spațiu atât de mic are o comoară ! Minunat!", "Este incredibil, cum a făcut totul singur?", "Nu am mai văzut un apartament decorat astfel", "E cu totul un alt secol acolo".

Sursă foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni