• PRO TV
  • Cel mai tare actor de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Cum l-au surprins paparazzii

Cel mai tare actor de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Cum l-au surprins paparazzii

Cel mai tare actor de la Hollywood a ajuns de nerecunoscut. Cum l-au surprins paparazzii

Un actor important de la Hollywood a suferit o schimbare de look radicală pentru cel mai nou rol al său în cadrul serialului "The Sympathizer". Este vorba de Robert Downey, Jr., cel care îl interpretează pe Iron Man în filmul cu același nume. Iată cum l-au surprins paparazzi!

Aflat pe platoul de filmare al celei mai noi producții din care face, Robert Downey Jr. a arătat de nerecunoscut. Cu părul roșcat, început de chelie, barba rasă și haine bătrânești, actorul a părut cu totul o altă persoană. Imaginile vin la scurt timp după ce starul a publicat un clip pe rețelele sociale în care fiul sau l-a ras în cap, schimbarea venind cel mai probabil pentru a-i facilita transformarea pentru noul rol.

Vestea că Robert Downey Jr. va face parte din producția serialului "The Sympathizer" a venit în noiembrie, când s-a anunțat că acesta va interpreta mai multe roluri secundare, ca principalii antagoniști ai producției. Însuși actorul a confirmat în cadrul unui interviu realizat în decembrie că va juca cinci roluri diferite.

Proiectul a fost anunțat pentru prima dată în iulie 2021, când Downey Jr. a semnat pentru a juca și a fi producător executiv al serialului, care este adaptat după romanul de debut din 2015 al profesorului de origine vietnamezo-americana Viet Thanh Nguyen.

Serialul va urmări un personaj cunoscut sub numele de Căpitanul (Hoa Xuande), un spion jumătate francez, jumătate vietnamez, care s-a aflat în exil în Los Angeles în ultimele zile ale Războiului din Vietnam.

Acesta este descris ca fiind "un om cu două minți și două identități, prins între loialități conflictuale, dorințe contradictorii și, în cele din urmă, fiind forțat să se confrunte cu ceea ce înseamnă "empatia".

Sursă foto: Profimedia

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni