• PRO TV
  • Miss SUA, încoronată Miss Univers. Internetul a luat foc: “Au dat coroana celei care o merita cel mai puțin”

Miss SUA, încoronată Miss Univers. Internetul a luat foc: “Au dat coroana celei care o merita cel mai puțin”

Miss SUA, încoronată Miss Univers. Internetul a luat foc: “Au dat coroana celei care o merita cel mai puțin”

O americancă cu origini filipineze a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume: noua Miss Universe este R'Bonney Gabriel, în vârstă de 28 de ani. După ce a fost anunțată câștigătoarea, fanii de origine latino-americană și-au exprimat nemulțumirea chiar pe pagina oficială de Instagram a concursului. Asta în condițiile în care pe locul doi s-a clasat Miss Venezuela. A treia a fost reprezentanta Republicii Dominicane.

“Acest concurs este o fraudă!”, au comentat latino-americanii pe rețelele de socializare, speculând faptul că au ales câștigătoarea prin prisma faptului că țara organizatoare a fost SUA.

“Coroana trebuia să meargă la Miss Venezuela, iar pe locul 2 să fie Republica Dominicană. Au dat-o celeia care o merita cel mai puțin”.

“Avea dreptate Shakira când spunea că ‘a dat Rolexul pe Casio’. Așa s-a întâmplat și aici – coroana trebuia să ajungă în Venezuela sau Republica Dominicană”.

“Este o insultă la adresa Venezuelei și a Republicii Dominicane” – au mai scris fanii. 

Cine este R'Bonney Gabriel, Miss Universe 2023?R'Bonney  Gabriel, în vârstă de 28 de ani, este model, designer de modă și instructor de țesut din Houston, Texas. A  lansat o colecție de haine sustenabile, după ce a obținut o diplomă de licență în design vestimentar.  Aceasta încorporează tehnici ecologice în lecțiile de cusut de la Magpies & Peacocks, o organizație nonprofit în care lucrează.

Sursa foto: GETTY IMAGES/ INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni