• PRO TV
  • Ce probleme de sănătate are Leon, fiul lui Kamara: „El s-a născut normal”

Ce probleme de sănătate are Leon, fiul lui Kamara: „El s-a născut normal”

Ce probleme de sănătate are Leon, fiul lui Kamara: „El s-a născut normal”

Kamara este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat odată cu apariția trupei Alb Negru. Deși pe plan profesional a cunoscut succesul, din punct de vedere personal a întâmpinat mai multe greutăți. Fiul lui în vârstă de opt ani, Leon, a fost diagnosticat cu o boală grea: tetrapareză spastică. 

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, care reprezintă o formă de paralizie cerebrală cauzată de o anumită leziune sau boală, având ca rezultat pierderea parțială sau totală a utilizării trunchiului și membrelor.

De-a lungul anilor, Kamara a luptat din răsputeri pentru a-i oferi fiului său o viață mai bună. În cadrul unui interviu, el a dezvăluit faptul că la naștere Leon a fost un copil perfect sănătos, însă din cauza unei erori medicale, viața micuțului s-a schimbat complet. Potrivit artistului, fiul său născut prematur nu a fost tratat corespunzător: acesta nu a fost pus într-un incubator și a fost alăptat timp de șase ore imediat după ce a ieșit din pântecul mamei sale.

“Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, dar el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici au început problemele”, a spus Kamara într-o emisiune mondenă.

Kamara a mai spus și faptul că Leon nu a fost singurul copil care a avut de suferit din cauza acelui medic:

”Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e”, a mai spus el. 

Leon a fost operat de opt ori până la finalul anului 2021, iar progresele au început să apară. Pentru a-i oferi o viață mai bună, Kamara a acceptat provocarea Survivor România 2023, acolo unde a mers exlusiv pentru sănătatea celui mic:

„Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin..”, a spus Kamara la intrarea în show.

Sursă foto: Kamara/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni