• PRO TV
  • Un cerșetor a pocnit-o în față, apoi a aflat că are o tumoare pe creier si a fost călcată de mașină în drum spre spital

Un cerșetor a pocnit-o în față, apoi a aflat că are o tumoare pe creier si a fost călcată de mașină în drum spre spital

Un cerșetor a pocnit-o în față, apoi a aflat că are o tumoare pe creier si a fost călcată de mașină în drum spre spital

O actriță aspirantă, în vârstă de 30 de ani, a fost desemnată ”cea mai ghinionistă femeie din lume”, după ce a fost atacată de un cerșetor care i-a fracturat madibula cu un pumn, apoi a descoperit că are o tumoare pe creier, iar în drum spre spital, unde se ducea să facă tratament cu radiații, a fost lovită de o mașină, care i-a rupt ambele picioare.

Ali McLaren a povestit ”seria de evenimente nefericite” într-un video pe TikTok, care acum a devenit viral, cu peste 1,6 milioane de vizualizări. 

Aceasta a dezvăluit ce frumoasă era viața ei, cu mulți prieteni, ieșiri în oraș și multă distracție. Lucrurile au luat o întorsătură ciudată chiar după ce și-a dat demisia de la Starbucks, considerând că este o ”slujbă toxică”. Când a ieșit în stradă, un cerșetor a atacat-o și a lovit-o în față atât de tare încât i-a rupt falca.

După câteva luni, când mandibula încă o durea și nu putea să ingereze hrană solidă, a aflat că trebuie să facă o operație de mandibulă, dar din cauza sistemului imunitar slăbit, a făcut o infecție și a dat în pneumonie. 

Când avea pneumonie, a căzut și s-a lovit la cap, ceea ce i-a provocat convulsii. După ce a primit tratament pentru convulsii, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, uar medicii au descoperit că are o tumoare uriașă, benignă, în creier.

Când s-a dus la tratamentul pentru radiații, luna trecută, aceasta a fost călcată de o mașină al cărei șofer nu a fost capabil să pună frână la semaforul roșu. Accidentul a lăsat-o cu fracturi la ambele picioare.

Unul dintre utilizatorii de TikTok a comentat: ”Ok, dar cerșetorul ți-a cam salvat viața, nu?” - referindu-se la faptul că din cauza mandibulei rupte a descoperit finalmente tumoarea pe creier. 

Tânăra nu a fost de acord: ”Deși ar fi o poveste grozavă pentru cerșetor, de pe urma lui am rămas cu mult stres și o grămadă de facturi”.

În ciuda tuturor acestor întâmplări, McLaren a reușit să rămână optimistă, ba chiar să glumească în postările ei pe TikTok. 

@notallialicee Like I’ve lived a normal life for a few weeks #hitbyacar #hospital #radiation ♬ original sound - Selenagomez fan

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni