• PRO TV
  • VIRAL pe TikTok. Un bișnițar stabilit în Germania a devenit milionar după ce a câștigat la Loto

VIRAL pe TikTok. Un bișnițar stabilit în Germania a devenit milionar după ce a câștigat la Loto

VIRAL pe TikTok. Un bișnițar stabilit în Germania a devenit milionar după ce a câștigat la Loto

În doar 30 de zile, Kursat Yildirim a cheltuit 1,3 milioane de lire sterline, bani câștigați la loterie,  pe supermașini de lux și un penthouse. 

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, obișnuia să lucreze la o oțelărie și mai făcea și escrocherii în timpul liber, după cum el însuși recunoaște.

După ce a devenit milionar, și-a luat ca animal de companie un crodil, pe care îl plimbă cu lesa în public. ”Chiar îmi plac animalele. Poate într-o zi o să-mi cumpăr și un papagal”.

Kursat - cunoscut și ca Chico - a făcut în trecut închisoare pentru fraudă și jaf. Acum câteva luni, după ce a câștigat 8,72 milioane de lire sterline la Loto, a renunțat la slujba sa de macaragiu, și-a părăsit iubita și a început să cheltuie masiv.

Aceasta și-a cumpărat, printre altele, un Ferrari, un Porsche Turbo S Cabriolet, ceasuri de lux și articole de îmbrăcăminte de la Rolex, Prada, Gucci și Versace. 

Mai mult, și-a achiziționat barul preferat, un penthouse în Istanbul și o plantație de 20 de hectare cu 6000 de migdali. 

@chicoferrari.488 #viral #fürdich #family #deutschland #fyp #fypシ #fürdich #foryoupageofficiall #pagel #auto ♬ Originalton - ????

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni