• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Taurii se îndrăgostesc pe neașteptate, Peștii sunt răscoliți de cineva din trecut

Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Taurii se îndrăgostesc pe neașteptate, Peștii sunt răscoliți de cineva din trecut

Horoscop săptămâna 6-12 februarie 2023. Taurii se îndrăgostesc pe neașteptate, Peștii sunt răscoliți de cineva din trecut

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 6 - 12 februarie 2023. 

Horoscop Berbec săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, se formează un aspect armonios între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului. Pot să apară surprize în planul relațional și să schimbi direcția. Dacă ești singur, te poți îndrăgosti brusc și neașteptat.

Bani – La începutul săptămânii sunt șanse să obții niște sume de bani dintr-o activitate independentă. Duminică, însă, s-ar putea să ai niște discuții cu partenerul de cuplu, legate de fondurile comune și de destinația acestora.

Muncă – Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Vărsător, pe 11 februarie, semn că poți începe niște dialoguri sau negocieri pentru noi proiecte, care-ți pot mări veniturile. Găsești soluții originale la probleme și echipa se bazează pe tine.

 

Horoscop Taur săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios care se formează între Venus, guvernatorul tău, și Uranus, planeta imprevizibilului, vine să aducă surprize în relația cu un prieten, pentru că o situație apărută neașteptat poate să ducă spre o poveste de dragoste.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei banilor, și Pluton, planeta transformărilor profunde, poate să te ajute să iei decizii financiare, în urma unei introspecții și a unei analize temeinice.

Muncă– Din 11 februarie, Mercur, guvernatorul casei banilor, începe să traverseze zodia Vărsător, respectiv casa carierei și a aspirațiilor profesionale. Așadar, este posibil să primești oferte de job, preluarea conducerii unei echipe, responsabilități noi, care vin la pachet și cu o mărire a veniturilor.

 

Horoscop Gemeni săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios care se formează între Venus, guvernatoarea casei iubirii, și Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa frământărilor interioare și trecutului, vine să aducă în viața ta persoane din trecut.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce claritate și decizii bune în administrarea unor sume de bani, a unor fonduri comune cu ale partenerului, privind un credit, o taxă, impozit.

Muncă– Intrarea lui Mercur, guvernatorul tău, din 11 februarie, în zodia Vărsător, vine cu preocupări pentru perfecționarea și dezvoltarea profesională. De asemenea, poți rezolva o serie de chestiuni birocratice, să depui un dosar, să te înscrii la niște cursuri, să-ți achiziționezi cărți sau materiale într-un domeniu de interes pentru tine. 

 

Horoscop Rac săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii se activează sectorul comunicării și gândirii, iar Mercur, astrul comunicării, formează un aspect strâns cu Pluton, planeta transformărilor, din casa relațiilor, semn că vei avea niște discuții importante cu partenerul de cuplu. Acesta va fi surprins de profunzimea de care dai dovadă în gândire și de cum pui problema în găsirea unor soluții la ce vă frământă.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară și discuți cu partenerul despre variantele pe care le aveți să achiziționați un bun de o valoare mai mare, să accesați un credit și analizați în ce ar consta acest lucru. Intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe 11 februarie, te va ajuta să iei cele mai bune decizii financiare.

Muncă– Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, pe 8 februarie, îți dă impulsul să te asociezi cu cineva apropiat într-un proiect, care-ți poate aduce beneficii financiare suplimentare.

 

Horoscop Leu săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, pe 11 februarie, în casa relațiilor și căsătoriei, aduce dialoguri, înțelegere și rezolvarea unor situații care erau încurcate de mai mult timp. Comunicarea devine mai ușoară, așa că este momentul să abordezi și subiecte mai sensibile.

Bani – Aspectul armonios care se formează, în partea a doua a săptămânii, între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, poate să aducă surse suplimentare de bani dintr-o activitate independentă. 

Muncă– Conjuncția care se formează, spre finalul săptămânii, între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa muncii și activităților profesionale, poate aduce claritate în luarea unor decizii de natură profesională.

 

Horoscop Fecioara săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, și Uranus, planeta schimbărilor, din casa principiilor de viață, vine să te ajute să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul de cuplu. Traversezi o perioadă bună în planul relațional și ai niște conștientizări despre cum să îmbunătățești situația. Ești deschis schimbărilor și eforturile tale constructive vor duce într-o direcție bună.

Bani – Joi și vineri se întrevede intrarea unor sume de bani în conturile tale. Tot atunci poți primi un cadou de la partener sau de la un prieten care vine în vizită.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul tău, și Pluton, planeta transformărilor profunde, îți aduce determinare, claritate și profunzime. Este posibil să iei niște decizii importante privind activitatea profesională, în special dacă vrei să începi o activitate nouă, independentă, care să te pună mai mult în valoare. Te va ajuta și intrarea lui Mercur în zodia Vărsător, pe casa muncii, care vine cu idei originale și oferte surpriză.

 

Horoscop Balanță săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, planeta comunicării, din 11 februarie, în zodia Vărsător, pe sectorul iubirii și aventurilor sentimentale, vine să aducă declarații, exprimarea sentimentelor în mod original. De asemenea, dacă ești singură, s-ar putea să fii atrasă de cunoștințele partenerului.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur și Pluton, din casa familiei, vine să aducă preocupări pentru obținerea unor beneficii de pe urma administrării unui bun imobiliar.

Muncă– Pe 8 februarie se formează un aspect armonios între Venus, guvernatoarea ta, și Uranus, planeta imprevizibilului, semn că poți dezvolta o pasiune, să începi o activitate independentă, de pe urma căreia să obții beneficii financiare însemnate.

Horoscop Scorpion săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 februarie, în zodia Vărsător, pe sectorul vieții de familie vine să aducă preocupări pentru casă, spațiul de locuit și administrarea unor bunuri. De asemenea, comunicarea cu membrii familiei se îmbunătățește, în special cu părinții.

Bani – Aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, îl formează cu Uranus, planeta surprizelor, îți poate aduce inspirație într-o activitate independentă, de creație, de pe urma căreia să-ți mărești veniturile.

Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru sfera socio-profesională și pentru găsirea unor soluții la probleme care apar sau la cerințele șefilor de a face o strategie pe termen lung. Te va ajuta și conjuncția, care se formează între Mercur, astrul comunicării și gândirii, și Pluton, guvernatorul tău, în casa comunicării. Îți aduce profunzime în gândire și exprimare.

 

Horoscop Săgetător săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, inițiezi niște dialoguri despre viitorul relației, planurile de viitor și de schimbările pe care vrei să le faci, împreună cu partenerul, în planul locativ.

Bani – Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa banilor pe care îi câștigi, vine să aducă claritate în luarea unor decizii de natură financiară.

Muncă– Aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, îți aduce impulsul să începi o activitate extraprofesională, independentă, de pe urma căreia să obții sume importante de bani. Te va ajuta și intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în zodia Vărsător, din 11 februarie, în casa comunicării și negocierilor. Vei avea idei originale și este recomandat să le pui în practică, să nu stai pe gânduri, pentru că s-ar putea să pierzi oportunitățile.

 

Horoscop Capricorn săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Dacă ești singură, aspectul armonios, care se formează între Venus, micul benefic, și Uranus, planeta imprevizibilului, poate să-ți scoată în cale persoane, la un drum scurt, de care să te îndrăgostești brusc și neașteptat.

Bani – Începi săptămâna cu preocupări de natură financiară, privind administrarea unor fonduri comune cu partenerul sau cu alte persoane. Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, din 11 februarie, în zodia Vărsător, pe sectorul banilor obținuți din muncă, vine să aducă dialoguri, negocieri și idei originale de a face bani sau de a administra cât mai bine banii câștigați.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur și Pluton, planeta transformărilor profunde, în casa personalității, vine să-ți aducă o minte clară, să analizezi în profunzime anumite aspecte profesionale și de abia apoi să iei decizii importante.

 

Horoscop Vărsător săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Începi săptămâna cu preocupări și dialoguri cu partenerul de cuplu. Discuțiile vor continua, pentru că pe 11 februarie, Mercur, astrul comunicării, intră în zodia Vărsător, pe sectorul personalității. De asemenea, conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul casei sentimentale, cu Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să-ți aducă conștientizări și revelații. Introspecția te va ajuta și vei găsi metodele necesare să închei o etapă din trecut, cu o persoană care a însemnat ceva pentru tine.

Bani – Aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, din casa banilor, cu Uranus din zodia Taur, vine să-ți aducă preocupări pentru obținerea unor beneficii financiare de pe urma administrării unui imobil. De asemenea, poți primi bani de la familie sau să investești în casă, într-o reamenajare.

Muncă– Din punct de vedere profesional nu se întrevăd schimbări săptămâna aceasta, în afară de faptul că Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia ta și te ajută în toate formele de exprimare, comunicare, negociere, demonstrare a abilităților și experienței profesionale.

 

Horoscop Pești săptămâna 6 - 12 februarie 2023

 

Dragoste– Sectorul frământărilor interioare și subconștientului este activat de intrarea lui Mercur, guvernatorul casei familiei, în zodia Vărsător. S-ar putea să-ți revină în minte situații sau persoane cu care ai avut o legătură strânsă, să analizezi și să încerci să te vindeci, să faci pace cu trecutul. Dacă ești singură, s-ar putea să apară cineva din trecut, care să te răscolească.

Bani – Aspectul armonios care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, cu Uranus, planeta imprevizibilului, te ajută să rezolvi o serie de chestiuni administrative, financiare.

Muncă– Conjuncția care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Pluton, planeta transformărilor profunde, vine să-ți aducă claritate în gândire și intuiție într-un proiect pe termen lung. S-ar putea să te asociezi cu un prieten sau să primești invitație să faci parte dintr-o echipă care se ocupă de un proiect umanitar.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni