• PRO TV
  • East 17 și Mr. President vin să cânte la We Love Music Festival, în august

East 17 și Mr. President vin să cânte la We Love Music Festival, în august

East 17 și Mr. President vin să cânte la We Love Music Festival, în august

Cea de-a doua ediție a festivalului „We Love Music Festival” de la Râmnicu Vâlcea va avea loc între 18 și 20 august 2023. Primii artiști anunțați sunt East 17 și Mr. President.

Cine nu i-a văzut niciodată pe cei de la East 17 live, o pot face în august, la We Love Music Festival. Festivalul de la Platoul Fețeni - Râmnicu Vâlcea are loc în perioada 18-20 august 2023, iar băieții vor fi acolo.

Line-up–ul celui de-al doilea sezon We Love Music Festival este completat de Mr. President, însă organizatorii vor anunța în curând și alte nume consacrate ale muzicii. Un număr de 20 de artiști vor urca pe scenă și vor face senzație cu super hiturile lor.

A doua ediție din We Love Music Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită. O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe Platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea. Pentru început, anunțăm East 17 și Mr. President”, a declarat Marius China, de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului.

Anul acesta vor fi trei seri de festival: 18, 19 și 20 august. Biletele se pot găsi pe iabilet.ro. „În momentul de față, biletele sunt într-o etapă de pre-sale, adică la cel mai bun preț pentru cumpărător. Pe măsură ce ne apropiem de data festivalului, biletele se vor scumpi, treptat”, au mai adăugat organizatorii.

Line-up-ul va fi anunțat pe parcursul următoarelor săptămâni. Artiștii vor fi spectaculoși. Îmi permit să spun că unii dintre ei sunt legendari pentru publicul din România, și nu numai. Pentru că sunt artiștii care au făcut, cu adevărat, publicul să vibreze în perioada anilor ‘80, ‘90, 2000”, a mai adăugat Marius China.

Ambasadorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni