• PRO TV
  • Un turist străin, viral pe TikTok, după ce a ajuns în România și a mâncat mici și sarmale pe terasa din Piața Obor

Un turist străin, viral pe TikTok, după ce a ajuns în România și a mâncat mici și sarmale pe terasa din Piața Obor

Un turist străin, viral pe TikTok, după ce a ajuns în România și a mâncat mici și sarmale pe terasa din Piața Obor

Recent, un turist care se recomandă pe TikTok sub numele de utilizator Johnny , a documentat vizita sa în România, într-un montaj alert, în care a arătat experiențele sale în București și Brașov. 

Turistul a hotărât să își ia prânzul în piața Obor, după ce a făcut un pic de shopping de pe la tarabele cu fructe și legume. Însoțit de o tânără, acesta a gustat mici, sarmale și mămăligă, având doar cuvinte laudative la adresa felurilor de mâncare tradiționale. 

”Micii sunt delicioși și înțeleg de ce lumea zice că au o textură interesantă. Sunt un fan al sarmalelor, de asemenea. Practic, niște rulouri cu frunză de varză cu carne înăuntru. Cred că varza este fermentată, pentru că este ușor acră. Îmi amintește de kimchi, varza murată a coreenilor. Mi-a plăcut mult și mămăliga.”

@johnnykyunghwo My first day in Romania ???????? and I’m trying my best to pronounce everything properly ????‍???? also trying to record voiceovers in an echoey bathroom ????‍???? anyway enjoy day 1 of Romania, now that I’m a little more settled in, hoping day 2 will be a lot smoother ???? #travel #romania #brasov #bucharest #foodvlog #tiktokfood #foodtok #food ♬ original sound - Johnny 경후 Sheldrick

Aventura lui Johnny a continuat în Brașov, unde a încercat alte mâncăruri tradiționale și s-a plimbat pe străduțele din centrul turistic al orașului. 

Postarea pe TikTok a turistului a obținut like-uri și numeroase comentarii entuziaste, unii dintre utilizatori recomandându-i să încerce și ciorba de burtă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni