• PRO TV
  • Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: "Ce ține de circ, nu mă interesează!"

Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: "Ce ține de circ, nu mă interesează!"

Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: "Ce ține de circ, nu mă interesează!"

Claudia Pătrășcanu nu s-a prezentat la procesul de defăimare intentat de Bianca Drăgușanu. Iată ce a avut de spus artista despre lipsa ei la proces!

Ieri, 1 martie, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu ar fi trebuit să se întâlnească la Judecătoria din Constanța în cadrul procesului de defăimare intentat de blondă împotriva fostei soții a lui Gabi Bădălău. Cu toate acestea, la judecătorie s-a prezentat doar avocata Biancai Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu și apărătorul ei legal lipsind de la proces.

În ceea ce privește absența ei, Claudia Pătrășcanu nu a vrut să ofere prea multe detalii, spunând că va lasă totul în seama divinității și că nu o interesează acest scandal:

”Motivul neprezentării mele îi știe instanța, motivat de către doamna avocat. Alte detalii și ce ține de circ, nu mă interesează! Procesul meu cu Bădălău a fost deschis în perioada unui Post Mare, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Așadar, Dumnezeu e cu mine întotdeauna pentru că nu l-am dezamăgit și nu m-am îndepărtat o secundă de el. De 5 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile și prin diverse persoane, se caută circ. Eu am frică doar de Dumnezeu, iar Postul Paștelui este liniște pentru mine și mulțumire către divinitate. Știți ce: chiar dacă cineva îmi face rău, eu nu îmi voi schimba esența vieții. Eu îl las pe Dumnezeu să se ocupe de tot, așa cum a făcut și până acum”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

De asemenea, conform avocatei Biancăi Drăgușanu, Claudia susține că nu ar fi fost anunțată de acest proces și că nu ar fi primit vreun document referitor la prezentarea în tribunal. Însă, se pare că există acte care atestă faptul că documentele au ajuns în posesia mamei Claudiei, care le-ar fi și semnat, de altfel.

„Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat din păcate. Motivul pentru care s-a procedat amânarea cauzei de judecată este aceea că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.

S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22 martie. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa” a declarat avocata Biancăi Drăgușanu.

În cadrul procesului de defăimare, Bianca Drăgușanu îi cere Claudiei Pătrășcanu daune de 50.000 de euro pentru acuzațiile făcute în presă și mediul online.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni