• PRO TV
  • Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare după ce a aflat un detaliu despre partenera sa

Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare după ce a aflat un detaliu despre partenera sa

Un bărbat arestat la domiciliu a cerut să fie transferat la închisoare după ce a aflat un detaliu despre partenera sa

Un bărbat de 41 de ani din Italia, arestat la domiciliu, a cerut instanței de judecată să fie transferat la închisoare după ce a aflat că partenera cu care locuia îl înșală.

Conform Torino Today, bărbatul din Cafasse, Torino, fusese condamnat definitiv pentru o serie de furturi și mai avea de ispășit din pedeapsă încă 6 luni, fiind arestat la domiciliu. Însă, o confesiune făcută de partenera sa l-a făcut pe bărbat să ceara instanței de judecată să-și ispășească restul pedepsei la închisoare.

Se pare că partenera lui de viață i-a mărturisit că are un amant și, deoarece nu mai suporta să vadă că aceasta iese în mod regulat pentru a-l întâlni, bărbatul a depus o cerere în instanță pentru a fi transferat de la domiciliu în penitenciar, explicând că i-ar fi mai bine la închisoare decât acasă.

După doar câteva zile de la depunderea cererii, bărbatul a primit vestea că a fost aprobată și va fi ridicat de carabinieri și dus la penitenciarul din Ivrea. Acesta va fi eliberat de la închisoare la sfârșitul verii.

Sursă foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni