• PRO TV
  • Un nou megascandal în Familia Regală. Harry și Meghan, în stare de șoc după ce au fost evacuați din ordinul Regelui Charles

Un nou megascandal în Familia Regală. Harry și Meghan, în stare de șoc după ce au fost evacuați din ordinul Regelui Charles

Un nou megascandal în Familia Regală. Harry și Meghan, în stare de șoc după ce au fost evacuați din ordinul Regelui Charles

Recent, regele Charles i-a cerut fiului său, prințul Harry, și soției acestuia, Meghan Markle, să evacueze casa lor din Marea Britanie, Frogmore Cottage, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al cuplului. 

Ducele și Ducesa de Sussex trăiesc de trei ani într-o vilă din Santa Barbara, California, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibeth, dar când sunt în Marea Britanie, aveau drept reședință Frogmore Cottage. Acestora însă li s-a cerut să evacueze, din ordinul Regelui Charles.

Ziarul britanic The Sun susține că proprietatea cu cinci dormitoare, aflată pe moșia Castelului Windsor, a fost oferită prințului căzut în dizgrație Andrew, fratele regelui.

Reporterul regal Rebecca English a declarat pentru show-ul Palace Confidential: ”În clipa în care America s-a trezit, bang! Purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex a ieșit în față pentru a confirma că este adevărat.

Vă dați seama cât de furioși și șocați sunt ei față de ceea ce s-a întâmplat”.

Motivul pentru care Regele Charles ar fi luat această decizie se află în paginile cărții autobiografice a lui Harry, în care acesta ar fi întrecut măsura vorbind urât de mama sa vitregă. 

În interviurile de promovare a cărții, Harry a menționat că soția tatălui său, Camilla, a devenit ”periculoasă” în încercarea de a lega o relație cu presa britanică și, din această cauză, ”au murit oameni”. De asemenea, Harry s-a referit la Camilla numind-o ”personaj negativ”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni