• PRO TV
  • Maria Lungu, adevărul despre scandalul de la Survivor România 2023! Ce s-a întâmplat în culise: „Nu sunt nebună”

Maria Lungu, adevărul despre scandalul de la Survivor România 2023! Ce s-a întâmplat în culise: „Nu sunt nebună”

Maria Lungu, adevărul despre scandalul de la Survivor România 2023! Ce s-a întâmplat în culise: „Nu sunt nebună”

Maria Lungu a făcut parte din echipa Războinicilor anul acesta la Survivor România 2023, însă experiența ei în Republica Dominicană s-a încheiat rapid. Motivul? Mulți spun că a fost doar vina ei, însă lucrurile în culise au stat se pare cu totul diferit.

Tânăra fostă Războinică s-a numărat printre cele mai controversate din această ediție de Survivor, asta pentru că întotdeauna s-a aflat în centrul scandalurilor. Oamenii de acasă nu au mai votat-o și astfel a ajuns să părăsească emisiunea în Consiliul de Eliminare.

Toți au crezut că ea a fost cea care dădea startul certurilor aprinse, însă lucrurile se pare că au stat cu totul diferit.

În cadrul emisiunii moderate de Alex Delea, „Survivor Camp Log”, Maria Lungu a făcut o serie de mărturisiri neașteptate din culisele reality show-ului fenomen.

„Lumea de acasă credea că sunt un pic nebună și că nu conștientizez. Eu știam foarte bine și înțelegeam foarte bine. Aveam momente când trebuia să zic că îmi pare rău. Eu nu am vrut să dau satisfacție lumii. Colegii mei voiau să o vadă pe Maria Lungu slabă, dar nu am vrut să le dau lor ocazia asta”, a spus Maria Lungu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni