• PRO TV
  • Dezvăluiri din dosarul fraților Tate: Andrew ar suferi de o boală rară! Ce spune avocatul lui

Dezvăluiri din dosarul fraților Tate: Andrew ar suferi de o boală rară! Ce spune avocatul lui

Dezvăluiri din dosarul fraților Tate: Andrew ar suferi de o boală rară! Ce spune avocatul lui

După ce la finalul anului trecut au fost reținuți de autoritățile române, frații Tate au rămas în arest, acolo unde se află și astăzi.

Chiar dacă au cerut de mai multe ori să fie eliberați, Tristan și Andrew Tate nu au avut noroc, astfel că de mai bine de două luni ei își petrec zilele și nopțile după gratii. În speranța că vor scăpa de arest, frații Tate se gândesc la fel și fel de tertipuri pentru a fi din nou liberi.

Potrivit celor de la România TV, acum se aude că Andrew Tate ar suferi de o boală rară și că ar avea nevoie de tratament. Însă nu oriunde, ci în Dubai! Sursa citată notează că bărbatul acuzat de trafic de persoane și viol ar avea o pată întunecată pe plământ, iar aceasta ar putea fi o tumoră.

Informația a părut pentru prima dată în Daily Mail, jurnaliștii britanici notând că au luat legătura cu medicul lui Andrew Tate, care a afirmat că inculpatul are o formă rară de cancer. Mai mult decât atât, se pare că Andrew Tate a mers de două ori în luna decembrie a anului 2022 în Dubai, pentru a-și face o radiografie toracică și o tomografie toracică.

„Nu a fost confirmat niciun diagnostic oficial și este într-o formă bună și rămâne puternic! Medicii lui i-au cerut să se întoarcă în Dubai pentru teste suplimentare. Andrew nu a cerut acest lucru”, a spus avocatul lui Andrew Tate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni