• PRO TV
  • Cine este Ștefan Burlacu, soldatul moldovean pasionat de muzică. Vocea lui seamnă izbitor cu cea a lui Carla's Dreams

Cine este Ștefan Burlacu, soldatul moldovean pasionat de muzică. Vocea lui seamnă izbitor cu cea a lui Carla's Dreams

Cine este Ștefan Burlacu, soldatul moldovean pasionat de muzică. Vocea lui seamnă izbitor cu cea a lui Carla's Dreams

Ștefan Burlacu este un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Republica Moldova, care a devenit cunoscut prin timbrul său vocal, foarte asemănător cu cel al artistului Carla's Dreams. Ștefan a ales să facă seriviciul militar. În timpul liber el le cântă soldaților din unitate. 

La sfârșitul lunii ianuarie, Ștefan a pășit pragul Bazei Militare de Instruire de la Bulboaca și a luat cu el chitara. Nimeni nu bănuia ce talent ascuns are Ștefan, până când nu l-au auzit cântând. Într-un reportaj semnat protv.md, colegii lui au declarat: 

„Glasul lui e foarte frumos, ca a lui Carla's Dreams”;

„Emoții de bucurie și de mândrie că avem în țară așa talent;

„M-a dus cu gândul la perioada când învățam la colegiu; Vezi video aici



Înainte de armată, Ștefan a lansat o piesă în colaborare cu Dara. Numele lui de scenă este Marej. De asemenea, el spune că a lucrat cu Roman Burlaca, regizorul care s-a ocupat de majoritatea videoclipurilor Carla's Dreams. 

Ștefan Burlacu a crescut într-o familie de artiști. Încă de mic copil a fost obișnuit cu scena, participând la diverse concursuri de muzică. Pentru cei care se întreaba de ce a ales să facă serviciul militar, tânărul are un răspuns: 
 
„Fiecare bărbat trebuie să știe să mânuiască o armă, să poată să-și apere patria, famlia și tot ce îi este drag. Auzi de la unul ceva, de la altul altceva, îți creezi o viziune în care armata nu te disciplinează, dar te distruge. Eu nu cred până când nu văd, trebuie să o simt pe pielea mea.”

Ștefan scrie versuri și abia așteaptă să-și lanseze propriile melodii. Printre acestea va fi și una dedicata „batalionului 22”, spune el. 


Sursă foto: captură video PRO TV Chișinău, Instagram/ marej.music

Vezi și: Cum crezi că arată setul unei scene de la CLANUL?
 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni