• PRO TV
  • Ce ținută a ales Carmen Iohanis pentru vizita oficială în Japonia

Ce ținută a ales Carmen Iohanis pentru vizita oficială în Japonia

Ce ținută a ales Carmen Iohanis pentru vizita oficială în Japonia

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost primiţi, marţi, de Majestatea Sa Naruhito, Împăratul Japoniei, şi de Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei. Pentru vizita oficială de la Tokyo, Prima Doamnă a României a ales o rochie viu colorată. 

„Onorat să-i întâlnesc astăzi, la Tokyo, pe Majestatea Sa Naruhito, Împăratul Japoniei, şi Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei", a trasmis Klaus Iohannis într-un mesaj pe Facebook, alăturând și câteva fotografii. 



Carmen Iohannis a ales o rochie roz pal, de lungime medie. A asortat la această ținută o pereche de pantofi cu toc de aceeași nuanță și un clutch cu imprimeu floral. Părul l-a avut lăsat pe spate, iar machiajul a fost unul discret.

În timp ce foarte mulți români i-au adresat laude în comentarii pe contul de socializare, alții au fost mai critici și s-au legat de alegerea vestimentară a primei doamne.

„Dna Iohannis, 2 codițe cu fundițe îi lipseau și era fix școlăriță! Pic de eleganță! Zici că s-a dus la piață și nu în Japonia. Nu o fi învățat și ea că nu este etic într-o vizită protocolară trebuie vestimentația să aibă mânecă lungă?”, a scris cineva.

Eli Laslean, una dintre cele mai apreciate creatoare de moda din Romania consideră că soția presedintelui are un stil aparte și că nu a dat greș niciodată în privința alegerilor vestimentare, în ciuda afirmațiilor negative care s-au făcut de-a lungul timpului. 

„Să vă dezvalui un lucru foarte important. Carmen Iohannis este extrem de selectivă, știe ceîii place și ce nu îi place, și este foarte strictă, dar totodată corectă. Pot spune, cu mâna pe inimă, că soția șefului statului este o persoană care are gust la haine și o atitudine impecabilă”, a declarat Eli Laslean, potrivit wowbiz.ro.  

Unii români s-au întrebat de ce oficialii poartă mască: „La ăștia încă îi pandemie ?”

„Folosesc masca, într-adevăr de foarte mult timp, dar din respect pentru societate. Măștile de genul nu sunt pentru poluare (pentru poluare, sunt acelea cu filtre). Japonezii le folosesc să se protejeze și să îi protejeze și pe ceilalți în cazul în care sunt răciți sau au orice virus, care se poate transmite prin aer”, a ținut să explice o doamnă. 

Joi şi vineri, Klaus Iohannis va efectua o vizită de stat în Singapore, unde va avea convorbiri oficiale cu preşedintele Halimah Yacob şi cu prim-ministrul Lee Hsien Loong. În Singapore, este prima vizită a unui preşedinte român în ultimii 20 de ani. Citește mai multe aici.
 
Sursă foto: Facebook/ Klaus Iohannis, Carmen Iohannis

Vezi și: Machiaj special pentru 8 martie

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni