• PRO TV
  • Cătălina Grama (Jojo) o vede pe Magda din Clanul jucând în Baywatch: „Costumul ei ar fi fost mov”

Cătălina Grama (Jojo) o vede pe Magda din Clanul jucând în Baywatch: „Costumul ei ar fi fost mov”

Cătălina Grama (Jojo) o vede pe Magda din Clanul jucând în Baywatch: „Costumul ei ar fi fost mov”

Cătălina Grama e Magda în serialul „Clanul”, soția interopului Bebe Măcelaru. Personajul ei are o evoluție clară în sezonul 2, devenind tot mai dur. Însă, cum ar fi arătat Magda dacă ar fi jucat în „Baywatch”.

Jojo i-a introdus pe fanii serialului Clanul în atmosfera de la filmări. Actrița de 41 de ani i-a pus pe gânduri pe admiratorii ei, după ce a oferit o altă imagine a Magdei, cu care nu erau obișnuniți. 

Dacă Magda ar fi jucat în Baywatch, costumul ei ar fi fost mov. Zi la piscină cu copilu’ din Clan @filipmunteanu20. Așa ne petrecem noi diminețile, ce să zic”, a scris actrița din Clanul pe Instagram, unde a postat câteva imagini sugestive de la filmări.


Sursa foto@catalinagramajojo

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Nu știm dacă Jojo înoată bine, dar costumul tip Baywatch îi vine de minune. 

Actrița a avut o apariție controversată și intens comentată în filmul Poker (2010), regizat de regretatul Sergiu Nicolaescu. Cătălina Grama a susținut mereu că nu înțelege de ce oamenii țin minte acea scenă în care apare nud, când sunt atâtea altele memorabile. Se pare că și Cătălin Măruță a fost mișcat de scena respectivă.

Știi ce nu înțeleg? E bogăție pe partea asta de nuditate în filmul românesc, filmul de artă, în mod special. Eu am avut o scenă mititică într-un film care nu era de artă și tot pe aia o țineți minte. În timpul ăla se promovau multe alte filme de artă unde era o bogăție de nuditate peste tot și tu tot scena mea ai reținut-o. Trebuie să te mai uiți la filme”, i-a transmis Jojo lui Cătălin Măruță în emisiunea din 13 octombrie 2021.

Fotografii: @catalinagramajojo/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni