• PRO TV
  • Ce mai face Tudorel Filimon, alias nea Popa din serialul „La Bloc”: „M-am revăzut cu Americanu”

Ce mai face Tudorel Filimon, alias nea Popa din serialul „La Bloc”: „M-am revăzut cu Americanu”

Ce mai face Tudorel Filimon, alias nea Popa din serialul „La Bloc”: „M-am revăzut cu Americanu”

Serialul La Bloc a început în 2002 și, chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, actorii, scenele și acțiunea au rămas în atenția fanilor. Tudorel Filimon (69 de ani) este și astăzi strigat nea Popa, dar nu îl supără deloc, ba chiar se identifică cu personajul.

Nea Popa, Americanu, Costel, Nelu, Lili și Bella au stârnit hohote de râs în rândul fanilor serialului „La Bloc”, difuzat la PRO TV în urmă cu 21 de ani. Acum, puțini știu ce mai fac actorii din producția care s-a bucurat de un asemenea succes în acea perioadă.

Nici Americanu (Emil Mitrache) și nici Tutorel Filimon nu au scăpat de personaje! Rolul l-a consacrat și mulți îl asociază și astăzi cu nea Popa, dar nu îl supără deloc, ba din contra, îi arată „ce influență a putut avea primul sitcom românesc”.

„Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa. Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc, a mărturisit Tudorel Filimon în urmă cu ceva timp.

Nea Popa, despre Americanu și Costel: „Face stand-up comedy în Anglia”

Emil Mitrache, zis Americanu, este astăzi ghid turistic. Actorul preia străini de la aeroport, îi cazează și pleacă în excursii prin România. Acesta a povestit că mulți vin direct cu traseul stabilit de ei, deși „sunt multe alte lucruri mai interesante de vizitat”.

„Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula...”, a povestit Americanu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cât despre Dragoș Moștenescu, Tudorel Filimon a povestit că în prezent are show-uri de stand-up comedy în Anglia, acolo unde s-a stabilit de ani buni împreună cu soția și cei trei copii.

„Cât îl privește pe Dragoș Moștenescu, el se află în prezent în Anglia. N-a avut noroc aici, deși e un om plin de idei. Așa că și-a luat soția și cei trei copii și a plecat din țară. A avut o perioadă foarte grea, dar acum are un punct de echilibru, face stand-up comedy în bărulețele din Anglia”, a spus Tudorel Filimon pentru ego.ro.

Tudorel Filimon, ar fi avut datorii uriașe la bancă și probleme cu cămătarii

În anul 2018, actorul Tudorel Filimon ajunsese la sapă de lemn din cauza unor „înțelegeri” pe care le-ar fi făcut cu un cămătar. Acesta ar fi luat 30.000 de euro de la o societate IFN cu o dobândă uriașă și, pentru că nu și-a mai putut plăti ratele, ar fi vândut creditul unui cămătar. Ulterior, acesta i-ar fi executat toate bunurile, așa că ar fi rămas fără casă și fără terenurile pe care le deținea.

Sursă foto: Facebook/Tudorel Filimon

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM ARATĂ NEA POPA ACUM


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni